2777
2789
عنوان

معلمم ☺️✨یه گفتگوی خاهرانه

| مشاهده متن کامل بحث + 2084 بازدید | 109 پست

منم معلمم یه سوال باچه روشی بچهایی که مدام باهمدیگه دعوا دارن چه فیزیکی چه لفظیو همینطور توی کارای گروهی همیشه به مشکل میخورن رو کنترل میکنین اگه شرایط مدرسه هم اصلا مناسب نباشه که بتونین از عوامل دیگه کمک بگیرین

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا قوت عزبزم

دعا میکنم معلم ابتدایی پسرم یکی باشه مثل خودت

چندتا معلم تاپیک زدن همینجا که من غصه م گرفت اگر پسرم گیر همچین عقده ای هایی بیفته چکار کنم.....

معلم‌ها به خصوص تو پایه ابتدایی الگو های بچه ها هستن‌

چه خوبه زندگی رو یاد بگیرن

انشالله قبول میشی عزیزم ،اگرهم خدایی نکرده نشد از مسیرهای دیگه قطعا میتونی معلم پرکار و موفقی بشی&nb ...

عزیزم باید ترمای اول باشی کارورزی یک رو داری میگذرونی?

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
مرسی مهربون جان🌷✨خدا قلب بزرگ و قشنگتو حفظ کنه

عزیزم چند تا سوال راجب دانشگاه فرهنگیان و رشته شما دارم اگر براتون مقدوره درخواستم رو قبول کنید   

همينطوری یهویی سلام😂😂خانم هستم اسمم مهدیه اس روزی که میخواستم عضو سایت بشم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد منم این اسم اومد توی ذهنم اسم شخصیت رضا عطاران توی فیلم هزارپا.
عزیزم شما کجا تدریس میکنید که همیشه دختر رو به رقص تشویق میکنی و براش تایم میزاری احتمالا ایرانی نیس ...

بنده دو شیفت از صبح تا ظهر و از ظهر تا بعدازظهر در مدرسه تدریس میکنم و تایم باقی مونده تا ساعت۸معلم نقاشی طراحی و کلاس تقویتی پایه ی اول تا نهم هستم 

تایم اضافه برای مثال گاهی درس که سبکه یک ربع آخر کلاس با شاگردام بازی میکنم آهنگ میزارم واسشون حتی روزهای تعطیل میبرشون پارک بانوان ،ایران هستم عزیزم

بنده دو شیفت از صبح تا ظهر و از ظهر تا بعدازظهر در مدرسه تدریس میکنم و تایم باقی مونده تا ساعت۸معلم ...

اخه میگه نوزده سال ....من که دانشجو فرهنگیان بودم ۲۲ سالگی اومدم مدرسه اون ۴ سال هم در دانشگا کارورز بودیم و حق کار نداشتیم 

کارورزی از ترم ۴ ینی ۲۰ سالگی شروع میشع

معمولا سنا یکم متفاوت میشه بستگی به ماه تولدشونم داره شاید اخرای 19 باشن وگرنه قبلش که تئوری و تدریسی صورت نمیگیره

عزیزم ببخشید نامربوطه. آزمون استخدامی آموزش پرورش کی هست؟  معمولا چه رشته هایی میخان؟

عزیزم پیش بینی شده مثل پارسال اواسط اردیبهشت برگزار بشه(چیزی ک در سایت و اخبار مطالعه کردم)حتما پیگیر باشید