2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عوارض ناشی از بارداری و بعدش سقط. کلا بارداری سیستم بدن رو کمی تغییر میده. قرص اهن بخور. کلسیم هم بیشتر دریافت کن تا کمخونی و از دست دادن کلسیم بدنت جبران بشه ان شالله خوب میشی عزیز

من تجربه دارم

من کورتاژ شدم

دقیقا پا درد شدیدی داشتم تا مدت ها

قرص کلسیم خوردم 

بهتر شدم

شایذ تا دو ماه پا درد داشتم خیلی

پاهام دردناک بودن

کمر دردم هنوز گاهی هست

گاهی یهویی درد میگیره من ۲۱تیر کورتاژ شدم 

یک ماه اول پا درد وحشتناکی داشتم 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

ببین این پا درد عوارض کورتاژه

من حتی راه رفتن برام سخت شده بود

احساس فلجی میکردم 

خیلی بده درکت میکنم

فقط باید صبوری کنی تا بهتر بشی 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
لکه بینی هم هروقت از پله ی زیاد برم یا یه مسیری رو پیاده برم دارم و اینکه معمولا بعداز سقط کی پریود ...

بستگی داره ب بدنت که چقدر طول بکشه خودشو پیدا کنه من 35روز طول کشید تا 2ماه طبیعیه... خون ریزیم هم 10روز بیشتر شد فکر کنم. و اینکه سونو بعد از سقط رو حتتتما برو 10روز تا دو هفته بعد از سقط. البته من سقطم نزدیک 6ماهه بود زایمان زورکی طبیعی محسوب میشد