2777
2789

الان ده روزه ني ني م سقط شده سقط دومم بود دلم ميخواد بميرم قلبم تيكه تيكه شده

خدايا كي ميشه منو هم مامان كني دارم ميسوزم تو حسرتش

همه ي دوستام يكي يكي دارن زايمان ميكنن فقط من بيچاره دارم زجركش ميشم حتي نميتونم وصف كنم ك چقد حالم بده😭

اوضاع منم مثل شماست .تازه سقط کردم هنوز خونریزیم بند نیومده منم همش چشمم به بچه هاس همه هم سنوسالام بچه دارند حتی کوچک تر هاهم دارن 

جراحی هم کردم تازه ولی چه میشود کرد من روزای اول بعد سقطم خیلی گریه کردم ولی دارم تلاش میکنم از طریق قانون جذب قران خوندن نذر و نیاز به خواستم برسم دیگه اینجوری نمیشه باید حسابی تلاش کنم .ناامید نشو ناامیدی باعث میشه از خواسته ات دور بشی فکرشوبکن هردقیقه ناامیدی حسرت غم چندسال تورو از مادرشدن دورمیکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من معتقدم برای موفقیت باید همه راه هاروامتحان کرد منم حرزامام جواد .دعای دفع همزاد جن پری هم گرفتم انداختم گردنم برای شوهرمم میخوام بگیرم.ایندفعه بد لج کردم خودمو نجات میدم میدونم خدا خیلی خوشش میاد بنده ای اینطور ایمان داره من برای ازدواجمم خیلی تلاش کردم شد اینم میشه نگران نباش خیلی ها ک الان بچه دارن روزای منو تورو داشتند