2777
2789
عنوان

من خنگم ؟🙂🚶🏾‍♀️

403 بازدید | 17 پست

چون از لحاظ درسی ضعیفم و از درس بدم میاد خنگم ؟🙂 

بدردنخورم؟

اگه آره پس علاقم چی میشه ؟ 

من به طراحی و نویسندگی علاقه دارم 🙂 

اگه نه پس چرا همه یه جوری نگاه میکنن که انگار قتل کردم؟ 

چرا فقط اونی که درس خونه رو آدم حساب میکنن؟🙂 

چرا خونوادم جوری باهام رفتار میکنن که به عقل خودم شک کنم؟

خب مگه زوره (:؟

از درس بدم میاد (: 

هر صفحه درس که باز میکنم حالم بد میشه (: 

از دانشگاه رفتن بدم میاد 

از کارمند بودن بدم میاد 

دوست دارم خودم رییس خودم باشم 

دلم نمی‌خواد زیر دست کسی باشم (: 

جرم میکنم ؟ 

چجوری اینارو به خونوادم بفهمونم ؟🙂

دوست دارم دنبال علاقم برم ولی همش از تحقیراشون ،سرکوفتاشون، مقایسه کردناشون میترسم ((((: 🙂

🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界 :)                                                               

هر کاری که دلت میخاد رو انجام بده 

تو مجبور نیستی به کسی جواب پس بدی

برای مرخص شدن نی نی یک روزه ما از بیمارستان یه حمد میخونی؟....ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ و شکیرا هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!! پس رها کن سرزنش رو ...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است...🚶‍♀️اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...👣 کاشکی دنیا یادش بره مارو ، نبینیم طلوع آفتاب رو🖤...اسکار غم انگیز ترین حس هم میرسه به اینکه بهترین آدم زندگیت میشه بدترین تجربه ی عمرت...☠️ ساکنان دریا پس از مدتی صدای امواج را نمی شنوند؛ چه تلخ است قصه ی عادت.....🖤🌊 ....یه حمد برای شفای کوچولومون بخونید...کاربر روح_آنابل۲ هستم ترکوندنم😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهش هیچی‌نیس رفبققق

غصه نخور‌🙂همیشه یکی بهتر هست‌همیشههههه هست هیچ وقت خودتو مقایسه نکن

تهش میشی من از درس بدم میومد ولی خوندم خوندم که‌کم‌نیارم ازشون🙂

الان به موفقیت رسیدم اما هتوزم ته دلم‌خوشحال نیستم

رتبه۹۳کنکورسال۱۴۰۰😁تاپیک های ترسناک جنایی صدام‌کنید😈اگ توی بحث دعوایی جوابتو ندادم بدون واسم اهمیت نداری🙄(ببخشیدا)
لزوما هیچ ادم خنگی وجود نداره فقط یکم تنبلی میکنی درس بخونی

وقتی علاقه نباشه انگیزه نیست انگیزه هم نباشه آدم تنبل میشه (:

نمیشه؟🙂 

خب حق دارم تنبل باشم 

جوابش واضحه بدم میاد از درس /:

🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界 :)                                                               

عزیزم هر کی استعداد و توانایی های خودشو داره و گرنه الان کل دنیا یه شکل بود و خاکستری مدرسه فقط یه سری جنبه هاس سطحی و کلی رو می‌سنجه وقتی هدفت چیز دیگه ایه الکی خودتو اذیت نکن ( البته خود نویسندگی و طراحیم نیاز به اموزش داره حالا چه تو آموزشگاه چه تو دانشگاه ) و خب این مساعلی که میگی هیچ ربطی به هوش و خنگی نداره درس و مدرسه 90 درصدش برای تلاشه مگر افراد خاص که استعداد خاصشون درس خاصی باشه این حرفا رو خودت میدونی و منتظری از زبون خانوادت بشنوی ولی دوست داشتم بهت بگم ❤️

بدم میاد که نشد حرف حساب،،ادم قطعا از امپول زدن یا دوای تلخ خوردنم بدش میاد ولی برای رسیدن به سلامتی باید تحملشون کنه،،درس خوندن برای شما هم همینه برای رسیدن به اینده ی بهتر نیازه که درس بخونی