2821
2789
عنوان

خانمهای قمی لطفا کمک

98 بازدید | 6 پست

سلام دوستان گلم

من قم نیستم 

ولی مانتوهامو از قم میخرم

یک مانتو فروشی توی دور شهر هست اسمشو اصلا یادم نمیاد

فروشنده ش یه خانم خوشگل هست شبیه افغان های زیبا🌺

اتاق پرو هاش هم ته مغازه هستن

اصلا یادم نمیاد میخوام اسمشو بدونم که اینستاشو پیدا کنماگر میدونید لطفا کمکم کنید

و کلا اگر مانتو فروشی خوب برای مانتو اداری میشناسید برای پلاس سایز ممنونم🌺🌺🌺🌺

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

اونو نمی دونم . مانتو اداری روبرو بوستان نجمه . اسمش دانش بود 

یه پیرمردی فروشنده بود

تو شهید بهشتی هم هست اما گرونه 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
اونو نمی دونم . مانتو اداری روبرو بوستان نجمه . اسمش دانش بود  یه پیرمردی فروشنده بود ت ...

پیجشون رو دارید؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پیجشون رو دارید؟

نه گفت پیج نداریم . اما مامتوهاش بد نبود . چند مدل اداری داشت 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
پیجشون رو دارید؟

راستی پاساژ فردوسی هم دارن مانتو خاتون اسمشه . من نخریدم چون گرون بود . ۱ تومن ولی قشنگ بود

میدان پلیس هست 

راستی پاساژ فردوسی هم دارن مانتو خاتون اسمشه . من نخریدم چون گرون بود . ۱ تومن ولی قشنگ بود میدا ...

عزیزم ممنونتم

عزیزم ممنونتم

خواهش می کنم