2777
2789

بچه ها پدر همسرم ی ساختمو۴طبقه داره ک هر کدوم از طبقاتشو پسراش چن سال پیش کمک کردن و ب خونه تبدیل کردن‌‌‌..... (گف هر طبقه برا یه پسرم و طبقه خودم برا دخترام)

وقتی خونه تکمیل شد دبه کرد و خونه رو نزد بنام پسراش

پسراشم چیزی نگفتن و گفتن در نهایت خونه خودمونه دیگه!!!!!!!!!

ما جاریا هم کنار اومدیم ک تا باباش عمرش ب دنیا هست اسمی از خونه و سند نیاریم ...(هر ۳طبقه هم دست مستاجر و کرابشو باباش میگیره)حالا وضع اون جاریام بهتر از منه

من طلاهامو دادم ک خرج خونه بشع و ی وام گرفتیم ک هنوز داریم قسطشو میدیم !!!

ما چون هممون دور از پدرشوهرم اینا هستیم پدرشوهرم گف ما تنهایی دور از شما طاقتمون نمیگیره و میخوام ۴طبقه رو بفروشم و بیام ی زمین تو شهرتون بخرم همه دخترپسرام بیان یکی یه واحد بسازن برا خودشون!!!!!!!!!!!

بچه ها یعنی ما تا الان هرچی خرج کردیم باد هواااااا

بنظرتون چیکار کنم؟؟؟

همیشه میگم  در هیچی شریک نشید هیچی ‌

چه پدر خودتون باشه  چه پدرشوهرتون .

چون تا به اسم خوده شما نیست  یعنی هیچیه 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن علیه زن  تاکی به هم جنستون رحم نمیکید  عروس نبااااششششش آدم انسان باش

هااااا

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
داره حسودیش میشه چون دخترا هم میتونن خونه لسازن میگه فقط باید پسرا بسازن😐عنوان بخون قبل ریپ کردن

حق داره چرا وقتی پسرا جون کندن مایه گذاشتن دخترا بیان مفت ببرن؟اگ اونام دست به جیب مبارکشون میکردن میبردن بله حق داشتن

وقتی چترت خداست، بگذار اَبر سرنوشتت هر چقدر میخواهد ببارد👣💚