2777
2789
عنوان

گواش

540 بازدید | 9 پست

سلام به همه من تازه الانی عضو نی نی سایت شدم کار با هاش رو خیلی بلد نیستم توی اینترنت به خوای درباره یه چیزی نظر بقیه رو بدونی نی نی سایت نظر های خوبی میار از این رو تصمیم گرفتم منم عضو بشم(حالا بماند یه سرای توی بعضی از تاپیک ها حرف های بی ربط و مضخرفی میزنن)

چند وقتی هست خیلی شدید علاقه به کشیدن نقاشی با گواش شدم خودم به صورت نیمه حرفه ای کار با مداد رنگی رو بلدم

رفتم توی اینترنت زدم نقاشی با گواش یه نقاشی های بچگانه خیلی ابتدایی برام آورد یکم دلسرد شدم گواش یاد بگیرم

کسی هست نقاشی با گواش به صورت تخصصی بلد باشه؟

نقاشی هایی که با مداد رنگی کشیده میشه رو میشه با گواش هم کشید؟

میشه با گواش در حد هایپر رئال کشید؟

دختری از دیار آفتاب ☀️

اگه میخوای کار حرفه ای ببینی با فیل شکن تو پینترست سرچ کن

هایپر رئال و کارای سنگین بخوای کار کنی باید با اکرلیک کار کنی چون گواش قابلیت اینکه هی روش رنگ جدید بیاری بذاری رو نداره بخاطر اینکه رنگ جدید با رنگ قبلی ترکیب میشه هرچند خشک باشه قبلی

اما اکرلیک همون رنگ پلاستیک هست ک بعد از خشک شدن قابلیت حل شدن تو آب و رنگ جدید نداره، اکرلیک فقط وقتی تر هست میتونه تو آب حل شه

فاقد اعصااااابم 🦍 متاهل 🐔
اگه میخوای کار حرفه ای ببینی با فیل شکن تو پینترست سرچ کن هایپر رئال و کارای سنگین بخوای کار کنی با ...

هیچ شناختی با اکرلیک ندارم اصلا حقیقتا تا به حال شکل درستش رو از نزدیک ندیدم. کار حرفه ای با گواش دلم نمی‌خواد یادبگیرم همون در حد اینکه بشه با هاش نقاشی های چهر قشنگ کشید می‌خوام یادبگیرم 

دختری از دیار آفتاب ☀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه میخوای کار حرفه ای ببینی با فیل شکن تو پینترست سرچ کن هایپر رئال و کارای سنگین بخوای کار کنی با ...

شما الان بلدید با اکرلیک کار کنید؟

شنیدم قیمتش گرون 

دختری از دیار آفتاب ☀️
هیچ شناختی با اکرلیک ندارم اصلا حقیقتا تا به حال شکل درستش رو از نزدیک ندیدم. کار حرفه ای با گواش دل ...

اکریلیک یکم تمرین کنی یاد میگیری

ببین بدی ‌گواش فقط همینه ک برا اوردن رنگ رو رنگ تغییر رنگ رو رنگ دوم احساس میشه، البته این بعضی جاها حسنه چون رنگ فید میشه ینی محو میشه

ببین منو تو از گواش شرو کن فعلا، معمولا تو اموزش ها اول از گواش شروع میکنن مارک ایرانی ارزون میخوای پارس و بعد اون وستا بگیر

اکریلیک ارزون ایرانی هم هست، یکم تمرین میخواد فقط ولی راحت تر از رنگ روغنه

یه جا خوندم نوشته بود با هر تکنیکی میشه هایپر رئالی و حرفه ای کار کرد.

گواش و اکرلیک یادگیری هاشون یه جوره ؟مثلا تکنیک گواش رو یاد بگیری دوباره باید از اول شروع کنی از صفر یادگرفتن اکرلیک یا اگه گواش بلد باشی اکرلیک هم بلد میشی؟

مارک اکرلیک ایرانی چیه؟

من مارک های گواش رو بلد بودم میخواستم صبر کنم تا آریا ارتیست گواشش رو به بازار عرضه کنه تا اون موقع هم توی اینترنت آموزش های مجازی گواش ببینم که دیگه وقتی میخواستم به صورت تخصصی یادبگیرم مشکلی نداشته باشم و سریع یاد بگیرم

دختری از دیار آفتاب ☀️
یه جا خوندم نوشته بود با هر تکنیکی میشه هایپر رئالی و حرفه ای کار کرد. گواش و اکرلیک یادگیری هاشون ...

ن گواش یاد بگیری اکرلیک هم راحت تر میتونی

اره نگفتم نمیشه گفتم قلق داره

اکرلیک هم من همون وستا دارم خوبه

من فردا و پس فردا کوئیز دارم اگه اساتید الطاف بدن من حاضرم در ازای کوئیز نگرفتن  جوهر خودکار ی روان نویس بچه هاشون برای تصحیح اوراق امتحانی و جزوه نوشتن تامین کنم