2821
2789
عنوان

هیچ امیدی به این بارداریم ندارم😭😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1304 بازدید | 95 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم منم لک بینی داشتم.لک بینی در ماهای اول امکان داره واسه خیلی ها پیش بیاد.ولی به دکترت حتما بگو ...

به دکترم گفتم. گفت تا از قلب مطمئن نشدی بهتره نذاری . منم با خرس و لرز دیشب گذاشتم یکی

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 

حالا تصور کن من بچه نداشتم و مدام سقط میکردم

هرکس من رو میدید به جای حال و احوال کردن آدرس بهترین دکتری که میشناخت رو میداد

کسی بچه دار میشد میرفتم عیادت میگفتن بچه رو بدید بغلش طفلی بچه نداره

خدا رو شکر کن پسرت رو داری و فکرهای منفی رو هم کنار بذار اگه خدا بخواد هیچ مشکلی پیش نمیاد و سقط نمیشه

به دکترم گفتم. گفت تا از قلب مطمئن نشدی بهتره نذاری . منم با خرس و لرز دیشب گذاشتم یکی

خب پس تا تشکیل قلب صبر کن.به نظرم تو این هفته ها لک بینی طبیعی هست.فقط خیلی مراعات کن .تا انشاءالله بری سنوی قلب و خوش خبر برگردی🤲🤲🤲🥰🥰🥰

عزیزم انقد بودن خانم هایی ک با لخته و خون ریزی..  بچشون سالم دنیا اومده..  لک قهوه ایی ک ...

خسته شدم از اما و اگر.... سری پیش هم لک دیدم و بعدش خونریزی و تمامممم......😔

عروس خاله من از لک گذشت خونریزی داشت ولی بچه اش موند بچه تو هم انشالله میمونه لطفا منفی فکر نکن

اصلا دلم روشن نیست برای خودم 😔

خب پس تا تشکیل قلب صبر کن.به نظرم تو این هفته ها لک بینی طبیعی هست.فقط خیلی مراعات کن .تا انشاءالله ...

فردا نوبت دکتر دارم خیلی التماس دعا😔

نزدیکی نداشت باش. استراحت مطلق. شکمت با شال پشمی ببند. شیاف بزن. غذاهای نشاسته دار بخور

چشم عزیزم ممنون ❤️😔

ای بابا این هفته پنجم نمیدونم چ صیغه ای داره بخدا دیگ جوری شده از هر۵تا باردار۳سال هفته پنجم داره سق ...

من‌پارسالم زیر پنج هفته سقط داشتم 😭

2825
2823
2791
2779
2792