2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم یا نه ☹️

246 بازدید | 14 پست

پنج ساله ازدواج کردم. همسرمو دوست داشتم با تمام نداریش ساختم قول داد درس بخونه ولی نخوند خودم شاغلم اونم هرچند ماه یه درامد کارگری داره. ولی همش رو سرمن منت میذاره که منو گرفته به خانوادم توهین میکنه و خودشو میگیره کفتر بازه و...یه بچه یه ساله دارم که حضانتشم بهم میده.ولی از لحاظ روحی طلاق نگرفته داغونم. چیکار کنم اروم شم و از طلاق منصرف نشم 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم همه زندگیاگل بلبل نیست اگه واقعا مشکلش حل نمیشه جداشو  

اره اینم هس

من الان همسرم شاغله ولی مشکلات دیگه دارم

هیچ بنی بشری بی مشکل نیس

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم
اره اینم هس من الان همسرم شاغله ولی مشکلات دیگه دارم هیچ بنی بشری بی مشکل نیس

من خودمم‌جداشدم توعقدبودم جداشدم همچین راحتم نیست  قرارنیست ادم ظلمی تحمل کنه هانه اصلا ولی میگم اکه راه درست شدنش هست درس کردنش بهتره تاساخت یه زندگیه جدیدکه اونم معلوم نیست خوب ازکاردربیادیابدتربشه 

من خودمم‌جداشدم توعقدبودم جداشدم همچین راحتم نیست  قرارنیست ادم ظلمی تحمل کنه هانه اصلا ول ...

عزیزم امیدوارم بهترین حالت برات اتفاق بیوفته

آره درست میگی

منم موندم ببینم درس میشه یانه گاهی دلم به شدت سرد میشه ازش

ولی خب به خاطر بچه ام باید تلاش کنم بعدشم من فعلا شاغل نیستم

عزیزم امیدوارم بهترین حالت برات اتفاق بیوفته آره درست میگی منم موندم ببینم درس میشه یانه گاهی دلم ...

برو‌پیش یه مشاورخوب هرتصمیمی گفت برای اینده بچتون بهتره همون انجام بدین خیلیا توزندگی میمونن بخاطربچه ولی نمیدونن باموندن تواون زندگی چه ظلمی به اون بچه میشه ممنونم ازت عزیزدلم همچنین بهترینابرای شما

برو‌پیش یه مشاورخوب هرتصمیمی گفت برای اینده بچتون بهتره همون انجام بدین خیلیا توزندگی میمونن بخاطربچ ...

میدونه من قبل بچه دار شدن رفتم ولی خب اون موقع باز همسرم یه مدت خوب شد

الان ما هر وقت همسرم فکرش مشغوله زندگیم نابود میشه

به خانواده خودش خیلی اهمیت میده

تو دعوا میگه دوستم نداره ولی حالت عادی میگه دوستم داره

زیاد اهل محبت نیس

اصلا رابطه رو که بلد نیس فقط خودش ار     ض  ا میشه

من موندم بین دوراهی

خداکنه درست بشه

میدونی یه دلم باهاش یه دلم نه

ممنون عزیز❤❤❤

میشه گفت اره...باهمون پولم میره کفتر و قناری میخره که من متنفرم

اگه  شوهرت میخواد همین جوری میخواد ادامه بده من بودم صد در صد طلاق میگرفتم

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
اگه  شوهرت میخواد همین جوری میخواد ادامه بده من بودم صد در صد طلاق میگرفتم

خودش میدونه بدم میاد و به خاطر این کاراشه میخوام جداشم. ولی شهامتشو ندارم ضعیفم...باید باهاش اتمام حجت کنم. چقدر وحشتناکه این دوران