2777
2789

اسی جانم شرمنده من تاپیکم پر شده امروز خیلی نیاز دارم اینو هی بزارم دیده بشه ...

سلام دوستان عزیز ، بنده یه سری کتاب چاپ ۱۴۰۱ دارم که اگه مایل باشین میتونین خریداری کنین .

من به خاطر عمل جراحی که برام پیش اومده کلا ۱۴۰۱ کنکور ندادم و کتابام دست نخورده موند ، به جون عزیزام یه نوک مداد نخورده یه تای کتابی نداشته انگار تازه از کتابخونه خریدین ، مشاور قلمچیم رتبشون ۲۵۰ بود و پشتیبانم بود و هر کدوم از کتابارو با توصیه ایشون گرفتم .

قیمتش هر چقدر باشه تا ۲۰ ۳۰ درصد تخفیف میزارم کنار میایم باهم چون کاملا نو و از چاپ مجموعه های کتابای پر فروش و خوبین .

یه سری کتابای عمومیم دارم که درسته کنکور نمیان و لازم نداریشون ولی برای محتوای درسی که تاثیر زیادی نمرش تو کنکورتون داره بدرد میخوره ، چون نمره نهایی رو با محتوای خوبی که داره به همراه کتاب درسی میکشه بالا و فوق العادست .

مثلا عربی که از استاد معروف بنام هست که بنده دارم گوگلم سرچ کنین میاد اسم استادشو که قصد خرید داشتین بهتون میگم . . . و قواعد و از دهم کامل با جزئیات دقیق توضیح داده تا خود دوازدهم ، عربی برای ترجمه کامل ، لغت های هر درس به صورت کامل ، و تستاشون دارم که میتونین استفاده کنین .

قیمتشم کمتر از خودش میگیرم چون میدونم عمومی به کارتون نمیاد .. 

اگه قصد خرید کتابای دست دوم یا چاپ ۱۴۰۱ دارین و . . . برام درخواست بزارین پیوی صحبت کنیم شمارمو بدم بهتون که راجبش بیشتر صحبت کنیم و لیست کتابامو براتون ارسال کنم .

هم به درد شما میخوره هم با پولش مشکلی از من کمتر میشه :))

ممنون میشم از خانما و مامانای گل و دوستان عزیز نی نی سایتی که لطف کنند تاپیک منو منتشر کنند بلکه گره منم باز بشه :)

اگه قزوین بودین همو ملاقات میکنیم برای فروش اگه هم شهرستان های دیگه پست میکنم براتون ..

میان استخوان های خُرد شده ایم ، اما امید تقلا میکند برای روییدن . . ( : 🤍🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.