sanaz__r60 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 953 عنوان بنظرتون بچه هابه سایت دیوار میشه اطمینان کرد 122 بازدید | 13 پست من مربی اقا واسه رانندگی میخواستم پیداکنم زدم توسایت دیوار نمیدونم قابل اطمینان هستن یانه .اموزشگاهم خوب اموزش نمیدن.بنظرتون اعتماد کنم.تماس گرفتم گفتن خوباموزش میدیم.همراه هم نداشتین مشگلی نیس .فقطم گفت صبح ساعت ۷میتونم بنظرتون اعتماد کنم 1401/10/11 | 19:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cheshmakam عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 4539 مه نکن بخدا حامعه خیلی خرابه چه کنم چرخ فلک کرده مرا از تو جدا من چه جورابی بپوشم که دهد بوی تورا
zahrabbyyggg عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 1887 توهموناموزشگاه مرد بردار تهش یه چند جلسه بیشتر بردار پول بده اصلا منبه این سایتا اعتماد ندارم
cheshmakam عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 4539 شهرتو بگو شاید اینجا بچه ها بتونن کمکت کنن یه اموزشگاه خوب معرفی کنن من خودم اگ تهران هستی میتونم مربی خوب معرفی کنم چه کنم چرخ فلک کرده مرا از تو جدا من چه جورابی بپوشم که دهد بوی تورا
sanaz__r60 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 953 مه نکن بخدا حامعه خیلی خرابه خودمم میترسم ولی اخه اموزشگا خوب اموزش نمیدن .گواهینامه دارم .فقطمیخام ترسم بیفته جاهای شلوغ بتونم برم
sanaz__r60 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 953 توهموناموزشگاه مرد بردار تهش یه چند جلسه بیشتر بردار پول بده اصلا منبه این سایتا اعتماد ندارم&nbs ... واقعا ..راست میگیا یکم پول بیشتر میدم .میخواستم فردا برم.خودشم بهم میگه همراهم نیاوردی مهم نیس میترسم
sanaz__r60 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 953 شهرتو بگو شاید اینجا بچه ها بتونن کمکت کنن یه اموزشگاه خوب معرفی کنن من خودم اگ تهران هستی می ... من حومه تهرانم اسلامشهر
zahrabbyyggg عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 1887 واقعا ..راست میگیا یکم پول بیشتر میدم .میخواستم فردا برم.خودشم بهم میگه همراهم نیاوردی مهم نیس میترس ... اونمتنها با مرد غریبه اشتباهه ...نرو
cheshmakam عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 4539 من حومه تهرانم اسلامشهر من طرف غرب تهران مربی خوب میشناسم حالا اگ مسیرت اینوری میخوره ک شمارشو بدم مطمئن هم هست چون تو اموزشگاهه اگرم نمیخوره ک یه تاپیک بزن از بچه های اینحا بپرسی بهتره چه کنم چرخ فلک کرده مرا از تو جدا من چه جورابی بپوشم که دهد بوی تورا
sanaz__r60 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 953 اونمتنها با مرد غریبه اشتباهه ...نرو نمیرم الان باهاش تماس میگیرم میگم کنسل بشه.واقعا میترسم .خیلی تعریف میکنه میگه همجا میبرم توجاهای شلوغ دستت رابیادولی نمیدونم چرافقط میگه یه روز صبح بیا بعدا باهم سرتایما کنار میایم
sanaz__r60 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 953 من طرف غرب تهران مربی خوب میشناسم حالا اگ مسیرت اینوری میخوره ک شمارشو بدم مطمئن هم هس ... کاش اینجا بود.مربی های اینجا همشون میترسن فقط با دنده ۱ ۲ اموزش میدن وقت کشی میکنن.باز تهران خوبه شجاعت دارن ادمو توترافیک جاده های شلوغ ببرن.اصلا مربی های اینجا خوب نیستن.مسیرم متاسفانه نمیخوره واگرنه میومدم
cheshmakam عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 4539 کاش اینجا بود.مربی های اینجا همشون میترسن فقط با دنده ۱ ۲ اموزش میدن وقت کشی میکنن.باز تهران خوبه شج ... نبابا حالا همه مربیای تهرانم خوب نیستن این مربیه ولی خوب بود تا دمده ۴ هم میبرد ترافیکم میبرد اتوبانم میبرد چه کنم چرخ فلک کرده مرا از تو جدا من چه جورابی بپوشم که دهد بوی تورا
sanaz__r60 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 953 نبابا حالا همه مربیای تهرانم خوب نیستن این مربیه ولی خوب بود تا دمده ۴ هم میبرد ترافیکم میبرد ... چه خوب حیف ک مسیرم بهش نمیخوره.