2777
2789

من مربی اقا واسه رانندگی میخواستم پیداکنم زدم توسایت دیوار نمیدونم قابل اطمینان هستن یانه .اموزشگاهم خوب اموزش نمیدن.بنظرتون اعتماد کنم.تماس گرفتم گفتن خوباموزش میدیم.همراه هم نداشتین مشگلی نیس .فقطم گفت صبح ساعت ۷میتونم بنظرتون اعتماد کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شهرتو بگو شاید اینجا بچه ها بتونن کمکت کنن یه اموزشگاه خوب معرفی کنن 

من خودم اگ تهران هستی میتونم مربی خوب معرفی کنم

چه کنم چرخ فلک کرده مرا از تو جدا من چه جورابی بپوشم که دهد بوی تورا
تو‌همون‌اموزشگاه مرد بردار تهش یه چند جلسه بیشتر بردار پول بده اصلا من‌به این سایتا اعتماد ندارم&nbs ...

واقعا ..راست میگیا یکم پول بیشتر میدم .میخواستم فردا برم.خودشم بهم میگه همراهم نیاوردی مهم نیس میترسم 

من حومه تهرانم اسلامشهر

من طرف غرب تهران مربی خوب میشناسم 

حالا اگ مسیرت اینوری میخوره ک شمارشو بدم 

مطمئن هم هست چون تو اموزشگاهه 

اگرم نمیخوره ک یه تاپیک بزن از بچه های اینحا بپرسی بهتره

اونم‌تنها با مرد غریبه اشتباهه ...نرو 

نمیرم الان باهاش تماس میگیرم میگم کنسل بشه.واقعا میترسم .خیلی تعریف میکنه میگه همجا میبرم توجاهای شلوغ دستت رابیادولی نمیدونم چرافقط میگه یه روز صبح بیا بعدا باهم سرتایما کنار میایم 

من طرف غرب تهران مربی خوب میشناسم  حالا اگ مسیرت اینوری میخوره ک شمارشو بدم  مطمئن هم هس ...

کاش اینجا بود.مربی های اینجا همشون میترسن فقط با دنده ۱ ۲ اموزش میدن وقت کشی میکنن.باز تهران خوبه شجاعت دارن ادمو توترافیک جاده های شلوغ ببرن.اصلا مربی های اینجا خوب نیستن.مسیرم متاسفانه نمیخوره واگرنه میومدم 

کاش اینجا بود.مربی های اینجا همشون میترسن فقط با دنده ۱ ۲ اموزش میدن وقت کشی میکنن.باز تهران خوبه شج ...

نبابا حالا همه مربیای تهرانم خوب نیستن 

این مربیه ولی خوب بود تا دمده ۴ هم میبرد ترافیکم میبرد 

اتوبانم میبرد