2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موهام بلنده کامل خشک کردنش یه پروسه سختی داره

من هر موقع مریض میشم میرم ولی سرمو نمیشورم بدنم و اب گرم میزنم 

حال بیام 

بارالها تو منزهی تو نوری ،به جز تو پناهی نیست ،پناهمان باش در این سرگردانی 🤲🏻لطفا برای اینکه خدای الرحم الراحمین بهم عنایت کنه برام صلوات بفرستید 🌹ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 🌹
سلام تو تاپیکی گفتید نماز استغاثه به حضرت زهرا خوندید شوهرتون معیارهات داشت ؟ راضی هستید؟

سلام عزیزم حقیقتش شوهر من هم مثل هر آدمی کم و کاستی هایی داره همون طور که خودم دارم ولی در کل راضیم. و اینکه یه وقتایی توی یه موقعیت های حساسی توی زندگی جوهر وجودیش رو نشون داده که واقعا باعث شده قدرش رو بدونم مثلا مشکلات سختی برای خانواده خودم پیش اومد که شاید اگر کس دیگه ای بود سواستفاده می کرد یا حداقل نیش و کنایه می زد، ولی ایشون برعکس تکیه گاه بود برای من و برای خانواده م مثل پسرشون خالصانه کار کرد. من که خدا رو شاکرم. 

سلام عزیزم حقیقتش شوهر من هم مثل هر آدمی کم و کاستی هایی داره همون طور که خودم دارم ولی در کل راضیم. ...

عزیزم 

شوهرتون از نظر ظاهری و شغلی و جایگاه اجتماعی باب دلتون هستن؟؟

خدایا شکرت