2777
2789
عنوان

کسی لیزیک کرده؟

2044 بازدید | 21 پست

شماره چشم چپم ۳ و‌نیم‌ و راستم ۲ و‌نیمه/۲۲ سالمه و نه آستیگماته نه تنبل/ولی خشکی چشم دارم.یعنی صبحا چشام میچسبه بهم از عسل ۱۰۰ درصد طبیعی و قطره آنتی بیوتیک و شامپو چشم آرگوسول استفاده‌ کردم درست نشده!به نظرتون کلا لیزیک عمل خوبیه؟کسی جواب‌ گرفته؟

بهشت همینجاست میان قلب های مهربان،دست های بخشنده و چشم های پاک❤

ببین من ۲۰ سالمه تیر ماه لیزیک کردم خیلی خوب شد کلا دنیا رو واضح میبینم و اینکه اون سردرد و سوزش چشمی کع داشتم به خاطر ضعیفی خوب شد به خاطر خشکی چشمت قطره اشک مصنوعی بخر بریز خوب میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عمل ترنس پی آر کی کردم 4 ماه پیش 

ولی خشکی چشم نداشتم 

شماره چشم راستم 4 و چشم چپ 3 بود 

الان عااااالی میبینم خدا رو شکر خیلی خیلی راضیم 

من مشهد پیش دکتر صداقت کلینیک چشم پزشکان طوس عمل شد چشام

ببین من ۲۰ سالمه تیر ماه لیزیک کردم خیلی خوب شد کلا دنیا رو واضح میبینم و اینکه اون سردرد و سوزش چشم ...

میشه بپرسم پیش کی عمل کردین؟درد هم داشت حین و بعد عمل؟کلا پروسه عمل چقدر زمانبره؟

سلام. منم چشمام ضعیفه. میخواستم لیزیک کنم اما بعد تحقیق فهمیدم چشم یه لایه محافظتی داره وقتی لیزر میندازن توی چشم اون پرده یا لایه میسوزه و از بین میره. بعد ها اگر خدایی نکرده چشمت ضربه بخوره... خطر جدی داره. 

برای خالم بعد عمل ضربه خورده بود و مدام جلوی چشمش یه خط می دید 

برگرد و آرزو هایی که از دستت افتادن زمین رو بردار. 
من عمل ترنس پی آر کی کردم 4 ماه پیش  ولی خشکی چشم نداشتم  شماره چشم راستم 4 و چشم چپ 3 ب ...

چ نوع عملیه؟میشه توضیح بدین؟درد داشتین؟

عمل چشمم 3 دقیقه کلن طول کشید 

فقط چشمم رو بی حس کردن 

1 و نیم دقیقه چشم راستم و 1 و نیم دقیقه چشم چپم 

شایدم کمتر زمان برد 

فقط انتظار زیادی کشیدم تا وارد خوده اتاق عمل بشم

چون قبلش ضدعفونی کردن و قطره میزدن

میشه بپرسم پیش کی عمل کردین؟درد هم داشت حین و بعد عمل؟کلا پروسه عمل چقدر زمانبره؟

ببین من رفتم پیش دکتر سارا رحیمیان رفتم عکس گرفتم از چشمم ببینه میتونم عمل کنم بعد عکسو دید گفت میتونی بعد بهم نوبت داد رفتم تقریبا یک ربع کار داشت درد هم داره اما فقط ۱ روزه و بعد از پنج روز هم میری لنزتو در میاره تمام.

عمل چشمم 3 دقیقه کلن طول کشید  فقط چشمم رو بی حس کردن  1 و نیم دقیقه چشم راستم و 1 و نیم ...

من همش میترسم چشمم حرکت کنه و آسیب ببینه...آخه ناخودآگاه چشم میره اینور اونور🥲

چ نوع عملیه؟میشه توضیح بدین؟درد داشتین؟

موقع عمل ک اصن درد نداشتم 

روی ی تختی دراز کشیدم 

بالای سرم ی دستگاه بود 

ی نور سبز رنگ بود ک دکترم همش میگفت فقط ب نور  سبز نگاه کن 

ی چیزی هم گذاشته بودن ک پلک نزنم حین عمل و چشام باز بود 

اصلا درد نداشت واقعا 

اما بعد از عمل ک اثر داروها از بین رف یکم درد داشتم و جایی ک نور زیاد بود، اذیتم میکرد و با عینک دودی بودم توی خونه تا 3 شب. بعد از 3 شب عینکم رو برداشتم توی خونه اما محیط بیرون گفتن تا 1سال عینک دودی رو بزنم 

مراقبت های لازم هم ک توضیح دادن همشو رعایت کردم بعد از 4 ماهه ک میگذره خداییش راضیم

من همش میترسم چشمم حرکت کنه و آسیب ببینه...آخه ناخودآگاه چشم میره اینور اونور🥲

اصلا ن ترس داشته باش و ن استرس 

من کلی صلوات میگفتم همش و ترسیده بودم ک میخواد چ اتفاقی واسم بیوفته و فک میکردم میخوان بیهوشم کنن و هزاااار فکر دیگه 

ولی 3 دقیقه طول کشید و بدون هیچ درد و سختی و گفتن پاشو تموم شدی 😊

اصلا ن ترس داشته باش و ن استرس  من کلی صلوات میگفتم همش و ترسیده بودم ک میخواد چ اتفاقی واسم ب ...

واقعا😍دعا کنین قرنیم ضخامت کافی داشته باشه من خیلی چشمامو میمالم میترسم نازک شده باشه🥲