2777
2789

من دختر دایی ام همسرش تعریف می کرد فقط یک لحظه سرش رو اورد بالا قلبم هزار تکه شد

الان مشکل دارند تو زندگیشون پسره احساسی دختر دایی ام خشک و بی احساس تو ژنشون اینجوریه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه پسری عاشقم شد عشق در نگاه اول بود. محل کارم بودش .همیشه میومد ببینه من کجا هستم و چکار میکنم. همیشه نگاش به من بوده ولی من هیچ وقت نفهمیدم

🌟💌معجزه برای کسانی که به آن ایمان دارند اتفاق می افتد💌🌟

تا اینکه یکی از خانمای محل کارم اومد بهم گفت که این پسره همش نگاهش به توئه و حتی به یکی گفته که از تو خوشش میاد. میخواد ازت خواستگاری کنه‌.ولی خب وقتی خواستگاری کرد خانواده هامون مخالفت کردن چون هر کدوممون از یه قوم متفاوت بودیم و آداب و رسوممون فرق داشت. تا اینکه گفتیم ما هیچآداب و رسوممونو میزاریم کنار ماهمدیگه رو دوست داریم. بعدش بالاخره ازدواج کردیم خداروشکر همدیگه رو هم دوست داریم

ولی ازدواج من آگاهانه بوده یعنی تمام اخلاقشو سنجیدم و معیارهام. دیدم باهم تفاهم داریم بعد ازدواج کردیم و یه نی نی داریم الان