2777
2789
عنوان

واسه روز مادر راهنماییم کنید🥰😁

142 بازدید | 11 پست

سلام سلام 

میدونم هنوز خیلی مونده 

ولی من کلا انسان عجولیم 

تا الان یک لباس خریدم ۱۷۰ 

مامانم گل و کتاب خیلی دوست داره 

اما کتاب من نمیتونم به سلیقه خودش بگیرم واسه همین میخواستم یک شاخه گل بگیرم یعنی هرسال اینکار رو میکردم، امسال نامزدم میگه یک شاخه گل زشته باکس گل بگیر حالا بگین باکس گل طبیعی یا مصنوعی کوچیک یا بزرگ در نظر داشته باشین ک باید واسه مادرشوهر جان هم بگیرم پس هزینه تقریبیش رو هم بگین بوس بهتون😘

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز و امروز خیلی تاپیک زدن در این رابطه... اونا رو چک کن

یلدا به خیر گذشت ، رسیدیم روز مادر

بعد پدر

بعد میریم واسه هفت سین

اوه اوه بعد تاپیکای خریدای عید

بعدش بعد افطار بریم عید دیدنی یا قبل سحر 😂😂😂

اینم جوجه افطار سیزده بدر + عکس

اینجا هیچ کس به سوالای ما باردارای بدبخت جواب نمیده

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
۱۷۰ 😳 از کجا 😢 گل طبیعی

از مغازه دوست نامزدم

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

مگه کی هست

بیست و هشتم همین ماه

دیروز و امروز خیلی تاپیک زدن در این رابطه... اونا رو چک کن

چرا من ندیدم پس😑💔