2777
2789

سلام به همگی

خانوما من یازده آبان آخرین پریودم بود

و منی که همیشه ‌ربوده‌ای منظم داشتم و هیچ وقت عقب نمینداختم یه هفته پریودم عقب افتاد و بی بی چک م مثبت شد.

همون موقع حس م گفت یه داستانی هست چون من قرص اورژانسی استفاده کرده بودم 

خلاصه رفتم دکتر و گفت باید حتما وایسی تا هفته ی شش که بری سونو واژینال تا شرایط مشخص شه

ازونجایی که من خودم شک داشتم و دردهای ناگهانی ولی کوتاه مدت زیر شکم که انگار یهو خنجر بهم میزدن چن روز بعد رفتم سونو.

اونجا گفتن اندومتر ضخامت ۲۲ که خب خیلی زیاد بود و طبعا به نفع بارداری داخل رحم 

ولی ساکی مشاهده نشد داخل رحم ک سونوگرافیست میگفت زیر پنج هفته ای به اون دلیله

اماااا گفت داخل تخمدان چپ یه کیست بزرگ با دیواره ی ضخیم هست 

این در حالیه که من تا حالا کیست نداشتم

بازم شک م بیشتر شد

لک بینی گاه گاه داشتم و همون دردهای یهویی ولی مجبور بودم باز صبر کنم تا شش هفتگی 

یه بتا دادم توی اول شش هفته که بود ۸۵۰ 

و بعدش رفتم سونو دوباره اینبار اندومتر ۱۱ شده بود و خونریزی داشتم قشنگ 

بازم سونوگرافیست چون من بهش گفتم به زورررر یه توده مجاور تخمدان چپ پیدا کرد 

و داخل رحم هیچی 

و من مطمین شدم که بله این دیگه قطعا خارج رحمی هس

و بتای فرداش که شده بود ۹۵۰ بعد از چهل ساعت از بتای اول

وای خدا

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣

منم چند روز پیش درد شبیه درد سنگ کلیه داشتم مردمو زنده شدم رفتم بیمارستان سونوم شدم گفت یا پیچ خوردگی تخمدانه یا عفونت تخمدان یا حاملگی خارج رحم😐من رفتم متخصص زنان گفتم بابا من مجردم گفت پس یه بار دیگه برو سونو عفونتم ممکن نیست بدون رابطه به وجود بیاد

لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه رفتم دکتر و گفتن هم عدد بتا و هم اندازه ی توده کاملا مناسبه برای درمان با تزریق متوترکسات 

که یه داروی شیمی درمانی با کلی عوارض بد هست

سرتون رو درد نیارم 

به فاصله یه هفته دو دوز ازین آمپول تزریق کردم

ولی بعد از تزریق اول با کلی درددددد وحشتناک و خونریزی بتام باز بالاتر رفت

ینی شد ۱۵۰۰ که این ینی توده در حال رشد بود

من چهار روز درد وحشتناک تحمل کردم به امید اینکه داره تموم میشه ولی هیهات

دوز دون رو هم زدم 

ولی چن روز بعد یه روز صب ینی همین پنجشنبه با درده وحشتناک از نواب بیدار شدم 

وحشتناکترین دردی که میشه متصور شد واقعا 

تا عصر تحمل کردم هی گفتم تاثیر آمپول هستش و میگذره و داره تو ده جذب میشه

ولی بالاخره رفتم بیمارستان و دیدم بعله آمد به سرم همان که میترسیدم

خونریزی داخلی کرده بودم و کری خون توی بدنم بود

نشون به اون نشون که اورژانسی رفتم اتاق عمل شبونه

و جراحی باز شدم  

سونو داخلی نمیتونم برم ینی مشخص میشه؟ تخمدانم خیلی تیر میکشه و میسوزه

لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤

فقط اومدم تجربه م رو بگم و بگم بهتون که خیییلی حواستون باشه بچه ها

تو رو خدا قرص اورژانسی رو کلا استفاده نکنید 

و اینکه دردهای خارج رحم رو جدی بگیرید واقعا 

و سوم اینکه به آمپول ها دیگه هیییییچ اعتباری نیس 

معلوم نیس تقلبی. هستن یا چی

ای بابا . بله با سونو داخلی بهتر میشه تشخیص داد

🙁