2777
2789
عنوان

بیاین اسم مادربزرگ هاتون رو بگید 😍 ببینیم چه اسمای جذابی پیدا میکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3644 بازدید | 130 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اونجایی که من هر وقت میام نی نی سایت، یه سر بهت میزنم ببینم پست جدید گذاشتی یا نه، 

باید بگم این پستت خیلی جذاب بود.

کلی اسم قشنگ و گوگولی مامان بزرگا رو خوندم و لذت بردم. 😊

مرسی

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

از اونجایی که من هر وقت میام نی نی سایت، یه سر بهت میزنم ببینم پست جدید گذاشتی یا نه،  باید بگ ...

ععععبه من سر میزنی ؟!😬😬😬

چه جالب 

چرا عزیزم ؟

پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش
ععععبه من سر میزنی ؟!😬😬😬 چه جالب  چرا عزیزم ؟

چون قشنگ می نویسی

روان

مخصوصن نوشته های قبلترت

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️