بچه ها بعضی از اسمای قدیمی خیلی جالب و قشنگ یا بامزهن 🥰
بیاین اسم مادربزرگاتون رو بگید 😍
اسم مامان بزرگ خودم خورشید خانم 😍 اسم اون یکی هم گوهر ✨
اسم مامانشم انار😍
شما چی؟؟؟
تازه مامان بزرگم یه خاله هم داره به اسم خاله سیب 😁😍
زود بگیییید اسمای قشنگشونو
پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش
از اونجایی که من هر وقت میام نی نی سایت، یه سر بهت میزنم ببینم پست جدید گذاشتی یا نه،
باید بگم این پستت خیلی جذاب بود.
کلی اسم قشنگ و گوگولی مامان بزرگا رو خوندم و لذت بردم. 😊
مرسی
مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زادهی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمینهای دور🎓از دغدغههای زنان مینویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتابهای خوب معرفی میکنم📚اینجا سایت عجایبالمخلوقاته، از وقت گذروندن اینجا لذت میبرم👧🏻اغلبِ مطالبی که مینویسم نظر و عقیدهی شخصیم هستن✒️
از اونجایی که من هر وقت میام نی نی سایت، یه سر بهت میزنم ببینم پست جدید گذاشتی یا نه، باید بگ ...
ععععبه من سر میزنی ؟!😬😬😬
چه جالب
چرا عزیزم ؟
پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش
مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زادهی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمینهای دور🎓از دغدغههای زنان مینویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتابهای خوب معرفی میکنم📚اینجا سایت عجایبالمخلوقاته، از وقت گذروندن اینجا لذت میبرم👧🏻اغلبِ مطالبی که مینویسم نظر و عقیدهی شخصیم هستن✒️