2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان کیا دارند بیاند

250 بازدید | 18 پست

سلام خانما تنبلی تخمدان دارم دو دوره لتزول خوردم بعد ۷ روز پریود میشدم دوره بعد استراحت کردم که امپول تخمکگذاری بزنم چون پریود نشدم  امپول را نزدم و با پروستژون پریود شدم ماه قبل باز لتزول خوردم ک خودم پریود بشم و بعدش امپول تخمکگذاری بزنم ولی پریود نشدم ده روز گذشته بی بی چکمم همش منفیه خیلی حالم بده همش دارم گریه میکنم یعنی من همیشه باید با امپول پروستژون پریود بشم ایا؟؟الان بلاتکلیفم نه پریودم ن باردارم😭😭

من مجردم و تنبلی دارم و چند دوره قرص مصرف کردم ولی بعد که داروهام تمام شدن پریودمم قطع میشد دیشب باز رفتم دکتر گفت باید همش قرص بخوری دیگه😔

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عسل و سیاهدانه مصرف کن.خرما زیاد بخور.توی چاییت دارچین یا زنجبیل بریز.تخمداناتو با روغن سیاهدانه ماساژ بده.اگه تونستی حجامت یا زالو درمانی یا بادکش هم انجام بده

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من مجردم و تنبلی دارم و چند دوره قرص مصرف کردم ولی بعد که داروهام تمام شدن پریودمم قطع میشد دیشب باز ...

ورزش زیاد کن

و فست فودم سعی کن خیلی کم بخوری 

اگه وزنتم زیاده بیارش پایین 

من تنبلی داشتم 4 سال قرص خوردم و دیگه درمان شد

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀

منم مثل توام .شهریور با امپول پریود شدم مهر کلومیفن خوردم با دو روز تاخیر پریود شدم خودم. .ابان باز کلومیفن خوردم و امپول پی دی هوموگ زدم .با بیست روز تاخیر اونم با امپول پروژسترون پریود شدم .این ماه هم باز ۱۵ تا کلومیفن خوردم روزی سه تا .روز ۱۳ پری سونو دادم تخمدان راست همچنان پلی کیستیک بود ولی تخمدان چپم به دارو جواب داده بود و موقتا درمان شده دو تا فولی ۲۱ و ۲۴ داشتم .دکتر دو تا امپول سینال اف داد .دیروز که ۲۴ پری بود رفتم دکتر نمونه برداشت گفت ترشحاتت نشون میده تخمک ازاد شده سونو نوشت تو سونو معلوم شد یکیش آزاد شده یکیش نه دارو داد گفت بخور ازاد بشه بمونه کیست میشه . الانم نشستم منتظر ببینم پریود میشم یا نه .انقد عقب انداختم آزمایش بتا دادم دیگه تو آزمایشگاه همه منو میشناسن میدونن حداقل دو ماه یبار میرم بتا میدم😐

ورزش زیاد کن و فست فودم سعی کن خیلی کم بخوری  اگه وزنتم زیاده بیارش پایین  من تنبلی داش ...

توی غذاها خیلی رعایت میکنم شاید ماهی یکبار فست فود بخورم اونم خونگی 

من  فقط یخورده تحرکم کمه که دکتر گفت روزی نیم ساعت پیاده روی کن لاغرم هستم

ورزش زیاد کن و فست فودم سعی کن خیلی کم بخوری  اگه وزنتم زیاده بیارش پایین  من تنبلی داش ...

چه قرصی میخوردی ؟ دکتر این سری به من‌سیبل و گلوکوفاژ داده

قبلا هم ال دی . دوفاستون و گلوکوفاژ.  مدروفم مصرف کردم

توی غذاها خیلی رعایت میکنم شاید ماهی یکبار فست فود بخورم اونم خونگی  من  فقط یخورده تحرکم ...

منم لاغر بودم اره ورزشو حتما حتما انجام بده  

مهم ترین چیز ورزشه

من خیلی ورزش میکردم 

باشگاه میرفتم، کلاس والیبال میرفتم، توی خونه یوگا کار می‌کردم 

کلا سعی کن عادت کنی ک ورزش بشه روتین روزانه ات

چه قرصی میخوردی ؟ دکتر این سری به من‌سیبل و گلوکوفاژ داده قبلا هم ال دی . دوفاستون و گلوکوفاژ. &nbs ...

اوایل سیبل مصرف میکردم بعد دوفاستون

منم لاغر بودم اره ورزشو حتما حتما انجام بده   مهم ترین چیز ورزشه من خیلی ورزش میکردم&nbs ...

متاسفانه من یکم تنبلم تو این مورد چون روزی دوشیفت سرکارم دیگه میام خونه حوصله ورزش رو ندارم ولی از امشب میخام پیاده روی رو شروع کنم

اوایل سیبل مصرف میکردم بعد دوفاستون

سیبل رو تا چند ماه باید مصرف کرد؟ چون دکتر فقط برای دوماه بهم دارو داده 

سیبل رو تا چند ماه باید مصرف کرد؟ چون دکتر فقط برای دوماه بهم دارو داده 

من فکر کنم تا یکسال یا یک و نیم سال مصرف میکردم 

اینو دکتر باید بگه

من فکر کنم تا یکسال یا یک و نیم سال مصرف میکردم  اینو دکتر باید بگه

میترسم بدنم به این قرصا عادت کنه و تا همیشه دارو بخورم😔 اخه من هنوز مجردم و سنی ندارم