سلام خانما تنبلی تخمدان دارم دو دوره لتزول خوردم بعد ۷ روز پریود میشدم دوره بعد استراحت کردم که امپول تخمکگذاری بزنم چون پریود نشدم امپول را نزدم و با پروستژون پریود شدم ماه قبل باز لتزول خوردم ک خودم پریود بشم و بعدش امپول تخمکگذاری بزنم ولی پریود نشدم ده روز گذشته بی بی چکمم همش منفیه خیلی حالم بده همش دارم گریه میکنم یعنی من همیشه باید با امپول پروستژون پریود بشم ایا؟؟الان بلاتکلیفم نه پریودم ن باردارم😭😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عسل و سیاهدانه مصرف کن.خرما زیاد بخور.توی چاییت دارچین یا زنجبیل بریز.تخمداناتو با روغن سیاهدانه ماساژ بده.اگه تونستی حجامت یا زالو درمانی یا بادکش هم انجام بده
منم مثل توام .شهریور با امپول پریود شدم مهر کلومیفن خوردم با دو روز تاخیر پریود شدم خودم. .ابان باز کلومیفن خوردم و امپول پی دی هوموگ زدم .با بیست روز تاخیر اونم با امپول پروژسترون پریود شدم .این ماه هم باز ۱۵ تا کلومیفن خوردم روزی سه تا .روز ۱۳ پری سونو دادم تخمدان راست همچنان پلی کیستیک بود ولی تخمدان چپم به دارو جواب داده بود و موقتا درمان شده دو تا فولی ۲۱ و ۲۴ داشتم .دکتر دو تا امپول سینال اف داد .دیروز که ۲۴ پری بود رفتم دکتر نمونه برداشت گفت ترشحاتت نشون میده تخمک ازاد شده سونو نوشت تو سونو معلوم شد یکیش آزاد شده یکیش نه دارو داد گفت بخور ازاد بشه بمونه کیست میشه . الانم نشستم منتظر ببینم پریود میشم یا نه .انقد عقب انداختم آزمایش بتا دادم دیگه تو آزمایشگاه همه منو میشناسن میدونن حداقل دو ماه یبار میرم بتا میدم😐