2777
2789
عنوان

خانومای که گواهینامه گرفتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 3749 بازدید | 103 پست
مجانی نیست هر دفعه میرم چهل تومن میدم  این بار به افسر گفتم پنج بار رد شدم دانشجوام نمیتونم بی ...

چی میخونی؟

دیگه ایشالا این بار با اعتماد به نفس برو قبولی 

افسرا خیلی نچسبن 

آری ان روز چو میرفت کسی،داشتم آمدنش را باور                    من نمی دانستم معنی هرگز را،تو چرا بازنگشتی دیگر؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس دارم متاسفانه

😐استرس چی اخه

جدی میگم باخودت تکرار کن قرار نی کار بزرگی انجام بدی گواهینانس رانندگیه یه کار روتین زندگیه به خودت بقبولون کار سختی نیس تواشپزی میکنی  درس میخونی  ازدواج میکنی   بچه دار میشی و....اینام روتینن بخوای واسشون استرس داشته باشی که هیچی

من دفه اول رفتم ازمون تئوری دادم قبول شدم برگشتم خونه که هفته بعد برم ازمون شهری مثلا تواین فاصله تمرین کنم

تارسیدم مامانم گف جفتشم قبول شدی گفتم شهری نرفتم بیرونم کرد😐😂😂گفت برو ازمونتو بده جمش کن یه بار گفتم خیلی وقته نروندم استرس دارم تمرین کنم و...گفت لازم نکرده ملت جراحی مغز انجام میدن استرس ندارن تومیخوای دوتا پدال فشار بدی دنده عوض کنی استرس داری😂😂😂😂رفتم وقبول شدم

آدمی آه است و دَم
سعی میکنم دفعه بعد استرس نداشته باشم ممنون بابت حرفات 

یه رفیق دارم هرچی بهش بگی میگه محل سگ نده خودش درست میشه😂😂😂😂

حالا شمام نمیخواد سعی کنی اصن محل نده بهش خودش درست میشه

تاپیک قبولیتم بزار😌

آدمی آه است و دَم