2789
عنوان

ترو خدا کمک کنین😔

500 بازدید | 27 پست

سلام خانما

لطفا تاپیک قبلیمو بخونین اینم راجع به اونه

شوهرم حالام میگه اشکال نداره بیا نصفشو ببخش زندگی کنیم ولی میگه یا باید به کل منو انتخاب کنی یا خونوادتو ینی دیگه نبینیشون فقط خواهرت و مادرت میتونن بیان تورو ببینن همین

موندم چیکار کنم بنظرتون میشه بدون وجود خونواده زندگی کرد؟هرچقدم که بد باشن؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم باشوهرم قبلا درگیر بودم گفت دورش خط بکش خانوادتو گفتم تو هرموقع خط کشیدی رفت امدنکردی منم چشم بعد دیه هیچی نگفت ولی قهرن مامان بابام نمیان ولی من خودم میرم میمونم هرچقدر ک دلم خاست

منم باشوهرم قبلا درگیر بودم گفت دورش خط بکش خانوادتو گفتم تو هرموقع خط کشیدی رفت امدنکردی منم چشم بع ...

اخه میگه تو پدرت بهت چش داشته خونوادتم همیشه بهم بدی کردن ولی خونواده من هیچ کاری نکردن

مهری رو اصلاااااا و ابدا نمیبخشی ،تو پشتوانه نداری ،همین مهریه بعدا اگه اتفاقی بیفته کمکت میکنه 

قبول کن فقط مادرت و خاهرت بیان ببیننت ،تا جایی هم که میتونی دهن به دهن مادرشوهر نشو نزار بینتون دعوا شه حتی شده ادا در بیار که دوسش داری 

قبول کن برو خونه ای که باباش داره میسازه

برو سر کار و پسند داشته باش 

سعی کن مستقل شی⛔️⛔️⛔️

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
اصلا هیچوقت مهریتو نبخش ب هیچ وجه  سعی کن با لجو لجبازی حلو نرین متطقی حرف بزنین بشین فکر کن ش ...

چی بگم حرفای خونوادم خیلی رو من تاثیر دارن برا همینم خیلی اختلافم زیاد میشد با همسرم اونم به همین خاطر میگه یا من یا اونا

اخه مامانم میگه بری باباتم اجازه نمیده منم بیام دیدنت 

تو واقا ب اون پدر میگی اخه درسته ادم نباید شوهرو ب خانواده ترجیح بده اما خب تو قبلا تو زندگیت شکست خوردی اگ شوهرتو دوسداری و مطمئنی اونم دوستت  داره باهم اشتی کنید و این قضیه خانوادتو بسپار ب زمان 

زمان خودش حل میکنه راهشو بلد باشی شوهرت خودش میبردتت خونه مادرت 

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿
اخه مامانم میگه بری باباتم اجازه نمیده منم بیام دیدنت 

کجا بری ؟مگه تو شهر خودتون نیست ؟

نزاره ،نیاد ،نرو 

مهریت ارزشش بیشتره ،اونو نگه دار 

خانوادت رو تو تماس تلفنی و اینا ببین ویدیو کال 

هر اگاهی نهایت سفر بیا خونشون

دیگه هر روز که نمیخای ببینیش

تا بچه ندارین تمومش کن به فکر زندگی خودت باش الان که نمیتونی تصمیم بگیری و شوهرت تحت فشار میزاره تور ...

فقط بخاطر کارای پدرم که دوران دوستیمون براش تعریف کردم اینجوری میگه تازه رفته به خونوادشم گفته مامانش پشت تلفن بهم گفت اگه ادامه بدی زندگیتو تا اخر عمرت نباید پدرتو ببینی

تا بچه ندارین تمومش کن به فکر زندگی خودت باش الان که نمیتونی تصمیم بگیری و شوهرت تحت فشار میزاره تور ...

ن اگه شوهرش خوبه چرا نمونه ؟

تو خونه خودشون که بدتره. ...