2777
2789
عنوان

شوهرم

306 بازدید | 30 پست

دیشب حرفمون شد سر اینکه من میگم حق نداری مغازه بزنی بدی داداشت

گفت به تو ربطی نداره

آخه میدونم اینکارو کنه همه جوره میخواد داداشش و ساپورت کنه و از جیبش هم اضافه بده 

داداشش هم پرروعه انگار وظیفشه یکی دوبار سر هیچی با من آنقدر بد حرف زد داداشش 

احترام سرش نمیشه با اینکه کوچیک تره 

منم میگم یجا دیگه کار کنه تو هامی باش براش کمک کن ولی نه اینکه کلا بغل تو باشه 

اصلا خودش فکر آینده و کارش نیست حتی مادر پدرش هم نیستن این بال بال میزنه بخاطرش با من دعوا میکنه 

امروزم رفته سر کار اصلا زنگ نزده خیلی ناراحتم

(فقط متاهلا نظر بدن)

اگر شوهرم بود از حرص جر میخوردم ویه دعوای بزرگ راه مینداختم شده ب برادرش پیام میدادم میگفتم

نه من نمیخوام خودمو جلو خانوادش بذارم میترسم اونارو انتخاب کنه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه من نمیخوام خودمو جلو خانوادش بذارم میترسم اونارو انتخاب کنه 

سعی کن ب خودت فک کنی.برو خرید پولامو پس انداز کن.طلا بخر خرج بذار رو دست شوهرت و اصلا درمورد برادرش صحبت نکن.فقط خرج کن ب نظرم

سعی کن ب خودت فک کنی.برو خرید پولامو پس انداز کن.طلا بخر خرج بذار رو دست شوهرت و اصلا درمورد برادرش ...

اره چندبارم بهش گفتم ماشین و بزن به اسم من گفته باشه خیلی ولش کردم باید برا خودم طلا هم جمع کنم

جنگ فایده نداره.. تا خودش شخصا از برادرش بدی نبینه و بهش ثابت نشه.. به خودش نمیاد..

فقط تو قناعت کاری نکن اون ببره برای بقیه خرج کنه..

توام به خودت به زندگیت به بچه هات حسابی برس خرج کن مهمون دعوت کن بریز بپاش تا شوهرت هرچی در میاره برای شما خرج کنه و اضافه نیاره برای خرج دیگری..

کمک کردن به خواهر و برادر بد نیست..

اگر برادر شوهرت با تو خوب نیست دلیل نمیشه با شوهرت هم خوب نباشه..شاید میدونه تو دوست نداری شوهرت بهش کمک کنه باهات خوب نیست

شوهر منم به خانواده اش خیلی کمک میکنه.. من مشکلی ندارم با این موضوع .. در حالی که خانواده اش هم با من زیاد خوب نیستن.. ولی میدونم.. مرد که شلوارش دو تا شه زیر سرش بلند میشه.. برای خانواده اش خرج کنه لااقل یه ثواب میشه.. زیادی هم پول تو جیبش سنگین نمیشه که خیالات داشتن دو تا خونه زندگی و زن جوون تر و داف تر به سرش بزنه

اره چندبارم بهش گفتم ماشین و بزن به اسم من گفته باشه خیلی ولش کردم باید برا خودم طلا هم جمع کنم

آفرین.واسه خودت زیاد خرج کن از آرایشگاه گرفته تا طلا و لباس و ....