2777
2789
عنوان

عدد بتا

283 بازدید | 10 پست

سلام من روز دوم موعدم 427 بودم امروز که میشه روز4 موعدم بتام 860 شده ، به نظرتون خوبه؟ یا کمه؟ 

امکان داره خارج رحم باشه؟ خیلی نگرانم میشه کمکم کنید

خدایا یعنی میشه معجزه کنی و مادر بشم 💔.خدایا مرسی بابت همه مهربونیات💚 بلاخره آزمایش بتای منم مثبت شد😭💚

مبارک باشه عزیزم 

میگن بعد ۴۸ساعت تقریبا دوبرابر میشه، برای شما هم شده دیگه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مبارک باشه عزیزم  میگن بعد ۴۸ساعت تقریبا دوبرابر میشه، برای شما هم شده دیگه

یعنی خارج رحم نیست؟

خدایا یعنی میشه معجزه کنی و مادر بشم 💔.خدایا مرسی بابت همه مهربونیات💚 بلاخره آزمایش بتای منم مثبت شد😭💚
مبارکه گلم یادم خودم افتادم رفتم آزمایش بعد ۶روز ۵۴۲بود

ممنون عزیزم، برای شما مشکلی پیش نیومد؟ من خیلی استرس دارم

ممنون عزیزم، برای شما مشکلی پیش نیومد؟ من خیلی استرس دارم

منم مثل تو خیلی استرس داشتم که خدا خارج رحمی نباشه با قلبش تشکیل بشه ولی مطمعا باس در س میشه اولاته یکم استرس داری فقط یاسین بخون  و مطمعن باش چون خودم تجربه کردم که میگم

منم مثل تو خیلی استرس داشتم که خدا خارج رحمی نباشه با قلبش تشکیل بشه ولی مطمعا باس در س میشه اولاته ...

ایشالا هیچ مشکلی براش پیش نیاد . هرشب یاسین و مومنون و حدیث کساء میخونم 

انشالا الله عزیز دلم به این فکر کن که دیگه مامان شدی و خوشحال باس

قربونت برم عزیزم ممنون ❤️