الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوسه روز دیگ ک سر حواسش نبود دیگ. بگو مثلا امروز فلانی گفت ک چ لبخندت خاصه کسی شبیت نی
جلو روش تو ایینه ب خودت برس بزار ببینه بعد دیگ هی از خودت تعریف کن
اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
تازه ازدواج کردییی؟اگ زیاد گذشته نگران نباش ای مردا بیشترتون اینطورن😂
ولی بنظرم تو جلو روش هیچ دق نخور کلی ب خودت برس مثلا اخرشبا کرم دست و صورتتو بزن موهاتو شونه کن بعد برو پیشش بخواب بزار ببینه خودت مهمتری و حرفاش اهمیتی نداره در ای مورد
اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻