2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه دندونای مرتبی ماشاالله.خیلیم قشنگه اجازه نده حرف دیگران اعتماد به نفستو ازت بگیره

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)

خودت چی فک میکنی؟

والا راه حل واس همع چی دازم جز این مورد

دوسه روز دیگ ک سر حواسش نبود دیگ. بگو مثلا امروز فلانی گفت ک چ لبخندت خاصه کسی شبیت نی

جلو روش تو ایینه ب خودت برس بزار ببینه بعد دیگ هی از خودت تعریف کن

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
اینقد ازم ایراد میگیره خودمم فکر میکنم بدم واقعا 

تازه ازدواج کردییی؟اگ زیاد گذشته نگران نباش ای مردا بیشترتون اینطورن😂

ولی بنظرم تو جلو روش هیچ دق نخور کلی ب خودت برس مثلا اخرشبا کرم دست و صورتتو بزن موهاتو شونه کن بعد برو پیشش بخواب بزار ببینه خودت مهمتری و حرفاش اهمیتی نداره در ای مورد

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
تازه ازدواج کردییی؟اگ زیاد گذشته نگران نباش ای مردا بیشترتون اینطورن😂 ولی بنظرم تو جلو روش هیچ دق ...

نه چندساله ازدواج کردم  اول اینجوری نبود ازم تعریف میکرد میگفت مثل بازیگرای خارجی هستیو  فلان  الان یه مدت همش تخقیر میکنه میگم اون موقع چرا اینجوری میگفتی میگفت واسه دلتو خوش کنم 😐