2777
2789
عنوان

دیروز وسط کلاس با قهر زدم بیرون

321 بازدید | 23 پست

من و خواهرم میریم کلاس برنامه  نویسی من بزرگترم 5 سال 

اما اون بیشتر از من بلده 

بعد استاد گفت یه چیزی بنویسد منم دفترچه ای که هر جلسه میبرم توش یاداشت میکنم نبرده بودم

یادم نمیومد چی بنویسم 🤕

از خواهرم پرسیدم این چی میشه، سرش و برگردوند گفت به صلاحته خودت فکر کنی من نمیگم 😑

حالا روبه روی ما سه نفر نشسته اند همه از رو هم نگاه میکنن می‌نويسن من این ور تنها 🤕

، بخوامم برم اون ور تخته رو نمیبینم میشه ته کلاس 

هیچی دیگه منم مثل خر گیر کردم تو گِل، بعدش 10 دقیقه میگه بیا بگم منم گفتم نمیخوام 

بدجور بهم برخورد مگه چی میشد مگه امتحان بود 

بعد هر جلسه میره به بقیه کمک میکنه من کمک خواستم چرت و پرت گفت 

منم دیدم نمیتونم بنويسم اشکم دراومد، 

آروم آروم پاک کردم اما یکی دید گفت خانم فلانی چی شده؟ 

هیچی دیگه منم نتونستم بمونم از کلاس زدم بیرون، حالا تو اون هیر و ویر لپ تاپ نمی‌رفت تو کیفم 🤐🙄

احتمالا هورمون هامم ریخته بهم 😬

D:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالته 

⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩Nothing can stop you from achieving success except your mind 🌌 ✨یک عدد معتاد سرسخت به سایت😑.زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂(به دلیل علاقه شخصی مثل تویی که مثلا دوست داری بری آمریکاو ترکیه و..(برا اونایی که چرت میگن))شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم تا الان ۷۴نفر تو سایت گفتن 😂😁 فیلم و سریال کره ای خواستین من دوتا کاربری دارم...اون یکی شعبه دوم می‌باشد 🤣((هیییی_زندگی_۲)) ..چون با حجم زیادی کاربر مخالف با فیلم کره ای مواجه شدم دیگه تاپیک نمی‌زنم سوالی داشتین تگ کنین.. ناشناااس https://abzarek.ir/service-p/msg/1978864  دوس دارم نظرتون هم راجبم بدونم😊حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم دوستی نداری و تنهایی بازم من هستم 🙂❤️رفیق پایه برا تگ کردن تو تاپیای باحال و خفن به جون تو😎😂 درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜خیلی سریع با همه صمیمی میشم تو فقط سلام کن 😂🥹عاشقققققق مو فرفریاااااااااا🥺🥰❤️عاشق دعوام ...ولی همزمان عاشق کاربریم هم هستم پس فقط مدرک از دل زمین بیارین تا تعلیقم کنین 😌تایپ شخصیتیم Entp⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩همون دختریم که با این سن هنوز از دیوار صاف می‌ره بالا ..#ولی صدای حامیم🍃 .ایشالا چند روز دیگه هم از سایت میرم به مدت یکسال ...سایت بدون هی زندگی میمونه 🥹دیگه کسی هم تو تاپیکاتون شر نمیگه 🤣🥹فراموشم نکنیداااا .دیگه رسیدی به آخر امضام به اندازه کافی توضیح دادم برات بیا موز بردار برو 🍌😂🤍

خواهرتم چقد جوگیره برای همچین چیز ناچیزی کمکت نکرده پس فردا بدرد هیچیت نمیخوره حتما اینکارو براش جبران کن 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

22

خب برا همونه

منم اینجوریم اختلاف سنیمون ۴ساله تو خیلی چیزا بهتره ولی من اهمیت نمی‌دم برعکس کمکش میکنم😁

⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩Nothing can stop you from achieving success except your mind 🌌 ✨یک عدد معتاد سرسخت به سایت😑.زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂(به دلیل علاقه شخصی مثل تویی که مثلا دوست داری بری آمریکاو ترکیه و..(برا اونایی که چرت میگن))شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم تا الان ۷۴نفر تو سایت گفتن 😂😁 فیلم و سریال کره ای خواستین من دوتا کاربری دارم...اون یکی شعبه دوم می‌باشد 🤣((هیییی_زندگی_۲)) ..چون با حجم زیادی کاربر مخالف با فیلم کره ای مواجه شدم دیگه تاپیک نمی‌زنم سوالی داشتین تگ کنین.. ناشناااس https://abzarek.ir/service-p/msg/1978864  دوس دارم نظرتون هم راجبم بدونم😊حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم دوستی نداری و تنهایی بازم من هستم 🙂❤️رفیق پایه برا تگ کردن تو تاپیای باحال و خفن به جون تو😎😂 درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜خیلی سریع با همه صمیمی میشم تو فقط سلام کن 😂🥹عاشقققققق مو فرفریاااااااااا🥺🥰❤️عاشق دعوام ...ولی همزمان عاشق کاربریم هم هستم پس فقط مدرک از دل زمین بیارین تا تعلیقم کنین 😌تایپ شخصیتیم Entp⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩همون دختریم که با این سن هنوز از دیوار صاف می‌ره بالا ..#ولی صدای حامیم🍃 .ایشالا چند روز دیگه هم از سایت میرم به مدت یکسال ...سایت بدون هی زندگی میمونه 🥹دیگه کسی هم تو تاپیکاتون شر نمیگه 🤣🥹فراموشم نکنیداااا .دیگه رسیدی به آخر امضام به اندازه کافی توضیح دادم برات بیا موز بردار برو 🍌😂🤍

با خواهرت چقدر تعارف دارید😐

یه پی گردنی میزدی میگف دیگه😂

فقط اونجاش که لپ تاپ نمیرفت تو کیف 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
فکر نمی‌کنم  کلا من روس بازی بلد نیستم 😅 يعني لوس بازی بودع

وسط کلاس گریه کنی بعد بری بیرون برای کودکان زیر هفت ساله 😅😅😅

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉
فثط اونجا ک لپ تاپت نمیرفته داخل کیف😅😅😅😅

آخ اره همه داشتم نگاه میکردم 

نمیدونی محکم در لپ تاپ و بستم بلند صدا داد تا اونجا خوب بود 

بعد که نمی‌رفت دو کیف اعصاب خوردی بود🤣😂

D: