2777
2789

یه خوابی دیدم یعنی نباید تعریف کنم؟ دلم میخواد بدونم بقیه چی میگن اخه تو اینترنت گشتم چیزی درموردش پیدا نکردم 

چرا خواب رو نباید تعریف کزد؟؟؟

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫

آخه میگن خواب هر چی تعبیر کنی همون میشه ممکنه برای یکی تعریف کنی تعبیر بد بکنه ازش برای همین اکثرا میگن خیره ان شا الله

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنیدم خواب بد رو تعریف نکن چون اگه در مورد کسی باشه استرس بی‌خود میگیره طرف 

لبهایم را بالا میکشم برای نشاندن لبخندی بر صورت بی‌جانم، زجر لبخند و دوای درد،تلخی‌ای که به شادی چنگ میزند،تا آن را در آغوش خود محبوس نکنم دست برنمیدارم یک روز او مال خود خود من میشود یقین دارم 

اتفاقا من هروقت تعریف میکنم کمتر اون اتفاق میفته اگه تعریف نکنم دقیقا اوت اتفاق میفته...کلا خیلی خواب هام راسته..فقط یه خوابه همیشه میبینم چندساله و دلیلش رو نمیدونم

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌

خواب ساختهٔ ذهنه. دور بندازیم این خرافات رو

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

خواب ساختهٔ ذهنه. دور بندازیم این خرافات رو

خواب خیلی پیچیده تر از این حرفاست هنوز هم دارن روش تحقیقات انجام میدن

شنیدم بعضیا میگن خواب بد رو برو داخله دسشویی بلند بگو باطل میشه😅نمیدونم واقعا کسی جواب گرفته یا نه من انجام ندادم

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌
شنیدم بعضیا میگن خواب بد رو برو داخله دسشویی بلند بگو باطل میشه😅نمیدونم واقعا کسی جواب گرفته یا نه ...

منم مامانم میگه ولی انجام نمیدم😁

منم مامانم میگه ولی انجام نمیدم😁

خیلی هم اصرار دارن رویه این موضوع😄ولی واقعا خواب ها عجیبن بعضی هاشون متوجه میشی بخاطر فکر و خیال هاییه که داری ولی بعضی هاشون واقعا راستن

من دیشب خواب دیدم دارم گریه میکنم همه ام اطرافم می‌خوان آرومم کنن تعبیرش چیه ؟

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)