2777
2789
همین رنگی ک خودم میزارم  کل وسایلشو با صد یا نهایت ۲۰۰ میخرم ولی اگر همینو بخوام برم سالن آرای ...

اتفاقا خوب کاری میکنی منم دوست دارم خودم انجامش بدم ولی اعصابم بهم میریزه حوصله ندارم 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من یه زن باید خود کفا باشه همه کارشو خودش انجام بده 

۱۶ سالم بود ازدواج کردم اصلا آرایش بلد نبودم 

همه مسخره م میکردن 

اما الان یپا آرایشگر شدم 

گاهی اوقات شوهرم میگه تو میتونی عروسم آرایش کنی

من یه مادر ۲۲ ساله هستم ک قیافه ۳۰ میخورم و درونی ۴۵ ساله 
شوهر نیس که فرشته س قدرشو بدون 🙂

شوهر من خیلی هم فرشته نبود اینقد روش کار کردم اینقد جنگ و جدال شد ک اعصابم حتی کشش نداره تعریف کنم ولی کم کم با صبر و حوصله به راهش آوردم 

بنظر من یه زن باید خود کفا باشه همه کارشو خودش انجام بده  ۱۶ سالم بود ازدواج کردم اصلا آرایش ب ...

منم خودم ابرو هامو بر میدارم اصلاح و اینا چند بارم خودم موهامو رنگ کردم حتی با دکلره خیلی وقته رنگ نکردم دیگه حوصله ندارم تنبلم دیگه 😁😂😂

شوهر من خیلی هم فرشته نبود اینقد روش کار کردم اینقد جنگ و جدال شد ک اعصابم حتی کشش نداره تعریف کنم و ...

انشاالله  همیشه آرامش داشته باشی عزیزم  به نظرم زن با سیاست و زرنگی هستی

منم خودم ابرو هامو بر میدارم اصلاح و اینا چند بارم خودم موهامو رنگ کردم حتی با دکلره خیلی وقته رنگ ن ...

منم اتفاقا چند وقتی رنگ نکردم حدودا یکسالی هس ابروهامو برنداشتم😬

ولی همیشه صورتمو برمیدارم 

ایندفعه شوهرم بهم خیره شد گفت خجالت نمیکشی زن شوهر دار موهاتو رنگ نمیکنی

منم اتفاقا چند وقتی رنگ نکردم حدودا یکسالی هس ابروهامو برنداشتم😬 ولی همیشه صورتمو برمیدارم  ...

ممنون همچنین 

من شوهرم ۳۰ سالشه خودم ۲۰ سالمه یه پسر دارم یکسال نیمش 

شوهرم خیلی اخلاقای تکی داره

ک شاید محدود آدمایی بتونن باهاش کنار بیان ولی من یجوری دارم باهاش زندگی میکنم ک خانوادش موندن 

منم اتفاقا چند وقتی رنگ نکردم حدودا یکسالی هس ابروهامو برنداشتم😬 ولی همیشه صورتمو برمیدارم  ...

😂😂

منم ابرو هام دخترونه بر میدارم رنگم که خیلی وقته میحوام تغییر کنم 

ممنون همچنین  من شوهرم ۳۰ سالشه خودم ۲۰ سالمه یه پسر دارم یکسال نیمش  شوهرم خیلی اخلاقای ...

از بعضی اخلاقاش بگم 

سرده 

دست بزن داره 

وضع اقتصادی زیر خط صفر بدون خونه ماشین یا وسایل اولیه زندگی 

حساس و شکاک 

عصبی 

ولی یه خصوصیات که داره ک میدونم خودش یه نعمته چشمش پاکه و چشمش دنبال هیچ کس نیس