2777
2789
عنوان

کسی کانون پرورش فکری کار میکنه؟

932 بازدید | 6 پست

روند استخدامش چجوریه کلا؟ تو اینترنت هیچیییی پیدا نمیکنم ازش. به شدت دوست دارم کار کنم اونجا و آینده‌م اونجا باشه🥲 به عنوان مربی یا کتابدار یا نمیدونم هر کاری که بیشتر با بچه ها سر و کار داشته باشه... اگه کسی هر اطلاعاتی راجبش میدونه ممنون میشم بهم بگه❤️

🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم اونجا کار می‌کنه پیمانی هست البته خیلی وقت پیش استخدام شد الان ۲۶ ساله کار میکنه

ببخشید خواهرتون رشته مرتبطی خوند براش؟ و میدونین چطور اقدام کرد یعنی آزمون داد یا فقط در حد فرم درخواست و اینا بود؟

🦋
ببخشید خواهرتون رشته مرتبطی خوند براش؟ و میدونین چطور اقدام کرد یعنی آزمون داد یا فقط در حد فرم درخو ...

نه رشته خاصی نخوند اون موقع من کوچیک بودم خواهرم دیپلم گرفته بود یه چند تا آزمون ازشون گرفته بودن و اینم قبول شده بود ولی بعد استخدام کارشناسی رشته آموزش ابتدایی رو از پیام نور گرفت که مدرکش بالا بره و دیپلم نمونه الان نزدیک بازنشستگیشه فکر نکنم الان استخدام این مرکز اینطوری باشه