2777
2789

اره خداروشکر هم هیکل وقدو اندامش رو فوقالعاده دوس دارم هم تیپش رو، سوسول وگوگولی نیست پرستیژ کاملا مردونه ای داره بااینکه همیشه ریش داره ولی اراسته ومرتبه بخودش میرسه تا حالا اصلا ندیدم حتی یه باربو عرق بده، شماهم ازشوهرت بخواه اتو بکش لباساشو کفشاشو برس بکش براش زن هم روی اراستگی مرد خیلی تاثیر داره، من هروقت میخواد بیرون بره خودم مواش شونه میکشم مرتوب کننده میزنم ب دستاش واسش، اینجوری میل ورقبتشون هم اراستگی بیشتر میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن دفعه گرفتم واسش نپوشید، فقط چار خونه میپوشه این تا لباس تو تنش له نشه درنمیاره به تیپ منم که اص ...

از هر کدوم از لباسهاش بدت میاد بنداز سطل اشغال وقتی هیچی نداشته باشه مجبور اونا که تو براش گرفتی رو بپوشه

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
من میگم لباس عوض نمیکنه تو میگی لیزر    

اخه چرا باهاش حرف زدی؟من اول نامزدی بهش گفتم تیپ تو دوس ندارم رفتیم ب سلیقه من و با نظر خودش خرید کردیم هنوزم همینجوره

یادم نمیکنی و ز یادم نمی‌روی...یادت بخیر یار فراموش کار من🙂✌
اره خداروشکر هم هیکل وقدو اندامش رو فوقالعاده دوس دارم هم تیپش رو، سوسول وگوگولی نیست پرستیژ کاملا م ...

حال دلتون خوش درکنار هم

باور کن تمام این راهارو رفتم

قبل خواب ابرسان زدم واسش، پامیشه میره میشوره

موهاشم که سالی یه بار شونه نمیزنه 

لباسایی هم که میپوشم رنگ و رو رفته ان ارزش اتو کردن ندارن

چی بگم دیگه

مدام بهش میگم اهمیتی نمیده چندین بارم بحثمون شده ولی عوض بشو نیست

لباسای خرابشو پرت بده بره که مجبور بشه نو هارو بپوشه با ماشین ریش تراشش موهاش یا ریشاشو یه وری تو خوابه بزن تا مجبور بشه درستش کنه تهش شاید دعوا باشه ولی عوضش مرتب میشه😁😁

میشه به خدا با یه آیت الکرسی بگین خدا به این دوستمون یه دوقلو بده یه دختر یه پسر❤🤲💙
حال دلتون خوش درکنار هم باور کن تمام این راهارو رفتم قبل خواب ابرسان زدم واسش، پامیشه میره میشوره ...

پس کلا بی توجه هس، وقت بذارین باهم برید خرید چن دس لباس بگیر واسش، اگ نمیاد هم خودت برو، اون لباس کهنه هاش هم بذار سطل اشغال ک دیگه نباشن ک بازهمونارو بپوشه، وقتی هم میخواید باهم جایی برید بگو شونه  بزن موهاتو که بریم، اگرم مث من قدت بهش نمیرسه برو مبل براش خودت شونه بکش😂😂😂من اینقد بدم میومدپوست دسش خشک میشد مرطوب کننده نمیزد اینقد زدم واسش ک الان عادت کرده😂😂😂😂😂