2777
2789

هفته ۱۵ هستم دلم میخاد برم سنو ولی خب میترسم بگه طرز قرار گیری جنین مناسب برا تشخیص جنسیت نیس و باز بگه چن وقت دیگه بیام

راسی تا هفته ۱۵ چه آزمایشات و سنوهایی رو باید انجام بدیم؟

من فقط یه آزمایش چکاپ اول رو دادم و یه سنو هفته ۷ برا قلبش رفتم و یکیم سنوی Nt

شما آزمایشات دیگه ای هم دادین؟

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب سونو ان تی ی ازمایشم داشت کباید همونروز میرفتی ...بعد سونو انومالی ۱۸هفته تا۲۲هفته میتونی بری 

میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستید😍۱۸/۶/۱۴۰۱ بی بی چکم بعدازیکسال انتظارمثبت شد 😍خدایاشکرت😍
بجز سونو ان تی ازمایشات غربالگری اول رو هم بابد میدادی من امروز هفته ۱۸هستم رفتم سونو جنسیتش مهلوم ...

اآره اون آزمایشات رو دادم

پس منم باید تا ۱۸ صبر کنم

من که تاحالا باردار نبودم گلم..ولی خواهر هفته۱۴رفت گفتن دختره و درست بود..دختر خالم هفته۱۴رفت گفتن پسره سری بعد رفت گفتن دختره و دخترم بود..کلا میگن هفته چهارده معلوم میشه ولی بعضی ها میگم خطا زیاد داره اگه عجله نداری۱۸هفته بهتره

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌
خب سونو ان تی ی ازمایشم داشت کباید همونروز میرفتی ...بعد سونو انومالی ۱۸هفته تا۲۲هفته میتونی بری&nbs ...

اآره هنو نرفتمش چون شوهرم مرخصی نیس،

اشکالی نداره دیر برم بنظرتون؟

اآره اون آزمایشات رو دادم پس منم باید تا ۱۸ صبر کنم

بهتره دیگه چون اون موقع با ی تیر دونشون میزنی هم مطمنی جنسیتش معلومه هم انومالی میری 

دیگ امواج سونو برا نی نی درسته کم خطره ولی بی هیچ نیس

سونوی زیاد برای جنین ضرر داره،اگه طاقتت میگیره تا سه چهارهفته دیگه صبر کن تا بری آنومالی وجنسیتم بفه ...

بخاطر سلامتیش مجبورم صبر کنم

مرسی عزیزم💛

من که تاحالا باردار نبودم گلم..ولی خواهر هفته۱۴رفت گفتن دختره و درست بود..دختر خالم هفته۱۴رفت گفتن پ ...

اآره منم شنیدم خطا داره عزیزم

منم اولین بارداریمه مثه خیلیا ذوق دارم ببینم خدا منو لایق کدوم نعمتش دونسته چون اصلا برا فرقی ندارن،فقط کنجکاوم ببینم اولین نینیمو خدا چی صلاح دونسته برام 

بهتره دیگه چون اون موقع با ی تیر دونشون میزنی هم مطمنی جنسیتش معلومه هم انومالی میری  دیگ اموا ...

اآره درسته

ممنونم گفتین💛

اآره منم شنیدم خطا داره عزیزم منم اولین بارداریمه مثه خیلیا ذوق دارم ببینم خدا منو لایق کدوم نعمتش ...

عزیزم مبارکه انشالله بسلامتی بغلش کنی..مهم اینه که خدا خواسته مادر بشی و یکی از فرشته هاشو بهت داده..یه راهی هست میگه بچه چیه البته علمی نیست برای سرگرمیه ولی من برای هرکس گرفتم درست بوده اگه خواستی بگو بهت بگم

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌
عزیزم مبارکه انشالله بسلامتی بغلش کنی..مهم اینه که خدا خواسته مادر بشی و یکی از فرشته هاشو بهت داده. ...

ممنونم گلم بله درسته💛

آره ممنون میشم بگین بهم