2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید چیکار کنیم ؟؟ با این قیمتها میشه چندتا بچه آورد .بچهای بی آینده میخان چیکار

روزی بچه رو ما میدیم یا خدا؟

کم نیستند بچه هایی که در خانواده های متوسط بزرگ شدند و آینده خوبی داشتند و بر عکس

در زمان فعلی فرزند آوری یک جهاده

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است. 

هرکسی میتونه منو از نظر مالی تامین کنه من حاضرم باردار بشم

دلتون خوشه پوشک لباس شیر خشک خودش از همون نوزادی تا ۲ سالگی میشه میلیونها پول بعد با ی حقوق در حد ۹ تومن چجوری میشه زندگی چرخوند 

بزار انفجار پیری بشه آب که از سر گذشت چه یک وجب چه صد وجب

وقتی حمایتی نیس کی اخه بچه میاره 

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....
 روزی بچه رو ما میدیم یا خدا؟ کم نیستند بچه هایی که در خانواده های متوسط بزرگ شدند و آینده خوب ...

عزيز اگر خدا به همه بچه ها روزي ميداد روزي هزاران كودك از گرسنگي و فقر در دنيا فوت نميشدن خدا به انسان عقل داده كه هر كاري رو از روي تفكر و سنجش موقعيت انجام بده نه فقط بزاد بريزه تو جامعه

باید چیکار کنیم ؟؟ با این قیمتها میشه چندتا بچه آورد .بچهای بی آینده میخان چیکار

والا بخدا 

.همش یه بچه دارم

امروز امتحان ریاضی داشت 4 جلسه کلاس ریاضی فرستادمش شد 800000 

این فاجعه هس

دولتی که نمیتونه هزینه یه پوشک رو ثابت نگه داره یا بقیه چیزای مربوط به بچه همون بهتر جمعیتش سالمند بشه

الانم دارن با۲۰میلیون وام و یه ماشین سرملت رو گول میمالن

تااااااازه اونم ۲۰میلیونی که باهزار دنگ و فنگ میده ۲۰میلیونی که فقط هزینه بارداری تازایمانه

لایک نکن پدر بیامرز