2777
2789

خودم بگم:

زندایی من خیلی آرزو داره که پسرش بتونه پزشکی قبول بشه. در واقع عاشق پزشکیه و همین الانم که پسداییم دهم تجربیه هر جا میشینه میگه سپهر داره برای کنکور پزشکی میخونه، یه جورایی پروسه پز دادن مادرای ایرانی رو یه کم زود شروع کرده     ... 

حالا اون روزی برگشته میگه فکر کن مریم میرزاخانی با اون مغز و با اون استعداد اگه پزشک میشد چی میشد!!!! و چرا بزرگتراش راهنماییش نکردن که بره سراغ پزشکی

باورم نمیشد ...

همین الانم مغزم اتصالی کرده

ناباورانه نگاش کردیم دیگه حتی حال نداشتیم چیزی بگیم ... طرف یکی از بزرگترین دانشمندای قرنه، فول پروفسور دانشگاه استنفورده ... 

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو ولش کنین این عقده پزشکی داره فقط توی ایران اینجوریه که پزشکی رو رشته خوب میبینن

خب ولی قبول کن این دیگه از عقده فراتره! فک کنم زنداییم فکر میکنه مریم میرزاخانی اگه تو بیمارستان زنان زایمان کار میکرد موفق تر بود تا الان       

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

قرن بودند رحمتش کنه

کماکان هست! دانشمندا اینقدر آثار بزرگی از خودشون به جا میذارن که حتی اگه بمیرن انگار همچنان جاری و ساری و زنده هستن

اتفاقا الان پزشکی خیلی سخت شده و فقط بالای شهریای با خرج های میلیاردی میتونن قبول شن به نظرم موقع کنکور هم آبروی خودش میره پیش فامیل هم آبروی پسرش

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😊
اینو ولش کنین این عقده پزشکی داره فقط توی ایران اینجوریه که «فقط» پزشکی رو رشته خوب میبینن

یکیش من. عاشق پزشکی ام. وقتی با پزشکا حرف میزنم عاشقشون میشم خیلی برام مقدسن. برام باهمه فرق دارن. خودم لایق نبودم قبول شم

یه روز دوتا برادر میرن سفر کاری. زن برادر اولی هرچی شوهرش پول میفرست خرج خودش و پوشاک میکرد و به خودش میرسید.زن برادر دومی همه پولارو خرج خونه میکرد دکور انچنانی میخریدبه تمیزکاری میکرد ولی براخودش قناعت میکرد. بعد شوهرا از سفر میان. برادر اولی میبینه واااای زنش عین پری دریایی میمونه موهای خوشرنگ پوست و اندام عالی باخودش میگه حیف نیس همچین ملکه ای رو تو این خونه فقیرانه نگه دارم؟ میره براش خونه عالی میخره و عین پرنسس نگهش میداره.  و اما برادر دومی! میبینه خونه عین قصر شده.لوستر پرده انچنانی ولی زن عین کنیز میمونه موهای پریشان و لباسای وارفته. با خودش میگه حیف نیس تو همچین خونه خوشگلی یه زن بیریخت زندگی کنه؟ پس میره طلاقش میده و یه زن خوشگل میاره😐 زنی که خرج داره ارج داره.turk girl
اتفاقا الان پزشکی خیلی سخت شده و فقط بالای شهریای با خرج های میلیاردی میتونن قبول شن به نظرم موقع کن ...

اینم تک فرزنده و خیلی براش خرج میکنن. منم بهش امیدوارم که قبول میشه چون بچه خیلی زحمتکشه! 

ولی بنده خدا مریم میرزاخانی      فکر کنم زندایی من دیگه یه جوری مسخ پزشکیه که فکر میکنه پزشک عمومی های طرحی تو روستاها از مریم میرزاخانی موفق ترن!

یکیش من. عاشق پزشکی ام. وقتی با پزشکا حرف میزنم عاشقشون میشم خیلی برام مقدسن. برام باهمه فرق دارن. خ ...

اشتباه میکنی.همه پزشکا مقدس نیستن.من شغلم آزمایشگاهیه حوریه که زیاد با پزشکا در ارتباطم در روز. ولی خب عادین برام

یکیش من. عاشق پزشکی ام. وقتی با پزشکا حرف میزنم عاشقشون میشم خیلی برام مقدسن. برام باهمه فرق دارن. خ ...

عزیزم چرا اینقدر خودت رو کم می بینی! لیاقت نمیخواد که. درس خوندن میخواد یا پول که بتونی بری مثلا روسیه یا قبرس یا هند بخونی، یا مثلا ایران بین الملل بخونی. 

هیچ وقت اون جوهره انسانی خودت رو تحقیر نکن 

تو پزشک بشی یا نشی ارزشمندی، هر شغلی که داشته باشی. 

اشتباه میکنی.همه پزشکا مقدس نیستن.من شغلم آزمایشگاهیه حوریه که زیاد با پزشکا در ارتباطم در روز. ولی ...

خودمم اذیتم با این فکرم

یه روز دوتا برادر میرن سفر کاری. زن برادر اولی هرچی شوهرش پول میفرست خرج خودش و پوشاک میکرد و به خودش میرسید.زن برادر دومی همه پولارو خرج خونه میکرد دکور انچنانی میخریدبه تمیزکاری میکرد ولی براخودش قناعت میکرد. بعد شوهرا از سفر میان. برادر اولی میبینه واااای زنش عین پری دریایی میمونه موهای خوشرنگ پوست و اندام عالی باخودش میگه حیف نیس همچین ملکه ای رو تو این خونه فقیرانه نگه دارم؟ میره براش خونه عالی میخره و عین پرنسس نگهش میداره.  و اما برادر دومی! میبینه خونه عین قصر شده.لوستر پرده انچنانی ولی زن عین کنیز میمونه موهای پریشان و لباسای وارفته. با خودش میگه حیف نیس تو همچین خونه خوشگلی یه زن بیریخت زندگی کنه؟ پس میره طلاقش میده و یه زن خوشگل میاره😐 زنی که خرج داره ارج داره.turk girl
خودمم اذیتم با این فکرم

خودت رو سرزنش نکن عزیزم. تو ایران خیلی ها اینجوری فکر میکنن و در مقابل پزشکا خودکم بینی دارن. ولی خب نباید جلوی هیچ کس همچین تفکری داشته باشی. تو انسانی و به خودی خود ارزشمند و محترمی

متاسفانه ایراد بزرگ کشور ما 

انقدر آدما رو بزرگ می کنیم دیگه نمی تونیم جمع کنیم 

فکر کردید چرا پزشکا زیاد دوست ندارن برن کشورای دیگه چون اونجا انقد براشون عقدع نیست و پزشکا رو بانقد عزت و احترام نمیذارن فک کنن پادشاهن 

در ضمن همه شغلا برا خودش احترام دارن الان خیلی ها من در محیط کار باهاشون ارتباط دارن می خوان احترام بذارن و بالا ببرن هی خانم مهندس و آقای مهندس می بندن بهشون فقط انگار اینا شغلن و احترام دارن 

من هر کسی بهم میگه خانم مهندس فامیلم رو بهش یادآوری می کنم

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم