نقطه_خانم مدیر استارتر عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 892 عنوان وسایل فروشی نی نی 169 بازدید | 19 پست عزیزان کالسکه و روروئک و دوتا کریر و مینی واش دو بار استفاده نشده و تاب ننویی کاملا نو با میله مخصوصش برای فروش دارمدوست داشتید بگین عکس بفرستمتهرانم اگر به خانه ی من آمدی برای من ای مهربان چراغ بیاور و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه خوشبخت بنگرم.... 1401/10/11 | 11:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پفک4 عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 381 کالسکه رو چند گذاشتی نو عکسا رو بفرست ممنونم ❤️خوشا دردی که درمانش تو باشی خوشا راهی که پایانش تو باشی اللهم عجل لولیک الفرج❤️
نقطه_خانم مدیر استارتر عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 892 مینی واش ت و نفروش خیلی به دردت میخوره بعدا فقط دو بار روشن کردم کارشو ببینمهدیه بود نمیخوامش اگر به خانه ی من آمدی برای من ای مهربان چراغ بیاور و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه خوشبخت بنگرم....
نقطه_خانم مدیر استارتر عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 892 کالسکه رو چند گذاشتی نو عکسا رو بفرست ممنونم کالسکه نو نیست باهاش سه بار بیرون بردمش نمیشینه تو کالسکه اگر به خانه ی من آمدی برای من ای مهربان چراغ بیاور و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه خوشبخت بنگرم....
نقطه_خانم مدیر استارتر عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 892 سلام گلم مینی واش چه قیمته؟ ۸۰۰ اگر به خانه ی من آمدی برای من ای مهربان چراغ بیاور و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه خوشبخت بنگرم....
نقطه_خانم مدیر استارتر عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 892 کالسکه رو چند گذاشتی نو عکسا رو بفرست ممنونم پفک جان درخواست قبول کن عکس بفرستم اگر به خانه ی من آمدی برای من ای مهربان چراغ بیاور و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه خوشبخت بنگرم....
نقطه_خانم مدیر استارتر عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 892 سلام گلم مینی واش چه قیمته؟ ببا تخفیفم میدمبخدا جا ندارم دیگه فقط میخوام رد کنم بره اتاقم شده انباری اگر به خانه ی من آمدی برای من ای مهربان چراغ بیاور و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه خوشبخت بنگرم....
نقطه_خانم مدیر استارتر عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 892 کالسکه رو چند گذاشتی نو عکسا رو بفرست ممنونم اگر به خانه ی من آمدی برای من ای مهربان چراغ بیاور و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه خوشبخت بنگرم....
نقطه_خانم مدیر استارتر عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 892 کالسکه رو چند گذاشتی نو عکسا رو بفرست ممنونم ۷۰۰ ببر با دو تا کریر اگر به خانه ی من آمدی برای من ای مهربان چراغ بیاور و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه خوشبخت بنگرم....
نقطه_خانم مدیر استارتر عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 892 عکس خودشونو بفرست اینجا عزیزم عکس کالسکه؟؟یکساعت دیگه خونه ام میفرستم تو گوشی خودم نیست عکس کالسکههمین مدله اگر به خانه ی من آمدی برای من ای مهربان چراغ بیاور و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه خوشبخت بنگرم....
ma_ne_li عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 7031 ببا تخفیفم میدم بخدا جا ندارم دیگه فقط میخوام رد کنم بره اتاقم شده انباری خودمم لازم دارم ولی فعلا پول ندارم😣