2777
2789

عزیزم میشه قیمت بگی 

بعد لیپو ۳۶۰ درجه هم میخوای یا فقط آبدوشکم 

خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد    پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین                تیکرم به وقت سزارین  برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشه قیمت بگی  بعد لیپو ۳۶۰ درجه هم میخوای یا فقط آبدوشکم

عزیزم نمیدونم لیپوی۳۶۰چیه..قرار شد چربی شکم و پشت ساکشن کنه گفت الان افتادگی نداره شکمت میتونی ابدو نکنی ولی من میخوام بکنم که قشنگ تموم بشه این پروسه

عزیزم میشه قیمت بگی  بعد لیپو ۳۶۰ درجه هم میخوای یا فقط آبدوشکم

قیمت هم والا عشقی میدادن.به یکی گفت۴۰تومن بنده خدا خیلی شکمش بزرگ هم بود به یکی گفت۸۰ من چون پارسال پیش همین دکتر ماموپلاستی انجام دادم مثلا تخفیف دادن۶۰

اخی😢زمان میبره خوب بشه نگران نباش…من دکتر ترحمی میخوام برم ظاهرا جز دکترهای خوبه

نه جای بخیه هاش قلمبه سلمبه شده اصلا کار بخسه اش تمیز نیست و اینکه پهلوهام رو انجام نداده 

هی گفتن ورم میره 

تو تهران دکتر لعل خیلی خوبه

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
دکتر شما کی بوده😢

تو تاپیک هست دوست داشتی بخون 

ولی خدایش عمل خوبیه خیلی خوب شدم شکم ندارم فقط یه کم پهلو دارم هنوز و جای بخیه منتهی از شکم گنده بهتره   

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
تو تاپیک هست دوست داشتی بخون  ولی خدایش عمل خوبیه خیلی خوب شدم شکم ندارم فقط یه کم پهلو دارم ه ...

اخی😇😁🤍عزیزم انشالله خیر سلامتی و بدن جدید ببینی منم خداکنه خوب بشم بیام اینجا بهتون پز بدم😛😛😛