2777
2789
عنوان

شوهرم میگه کلاس سوم که بوده خانم معلمشون . . .

| مشاهده متن کامل بحث + 2468 بازدید | 50 پست
خانواده پدریت نرمالن والا😃

از نظر من نرمال نیستن 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما کلا تو خانواده اینارو رعایت میکنیم هم خانما هم اقایون روبروی کرد نامحرم نمیشینیم وقتی حرف بزنیم س ...

ما محرم نامحرم داريم اما نه اينكه سفره مون جدا باشه فاميل پدريم بازترن وتا حدي رعايت ميشه  فاميل همسرم ازدم همه محرمن

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
ما محرم نامحرم داريم اما نه اينكه سفره مون جدا باشه فاميل پدريم بازترن وتا حدي رعايت ميشه& ...

منظورم تو مهمونی های بزرگه که افراد زیادن تو یه خونه جا نمیشن 

تو مهمونی های کوچیک گفتم که تو یه سفره میشینیم ولی نه روبروی نامحرم 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
نه پس زن و مرد سر سفره جدا بشینن نرماله

😑تو مهمونی های بزرگ جدا هستن گفتم تو مهمونی های معمولی تو یه سفرن ولی  روبرو و چشم تو چشم نامحرم نمیشینن

خب نظر شما ماکزیمم ۱۰۰میلیون بین ۷میلیارد انسانه،حالا قضاوت با خودتون کدوم نرماله

اینکه نظر کسی غیر نظر ما باشه دلیل نرمال نبودنش نیست. اینکه عقاید دیگران برامون قابل پذیرش نباشه درصورتیکه آسیبی به ما و دیگران نمیزنه این غیر نرماله عزیزم .

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃