بهشون گفته وقتی با یه خانوم غریبه صحبت می کنید تو چشاش زل نزنید . بی ادبیه. شوهرم هم خیلی جدی به حرفش گوش می کرده . بچه های دهه 60 از معلماشون حساب می بردن. داشتم فکر میکردم چقدر خوبه آدم به پسر بچه از همون بچگی آموزش بده با نگاه و رفتار و گفتارشون به خانوما دست درازی نکنن. شوهرم الان که 40 سالشه هنوز این مورد و رعایت می کنه.
هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین
ما محرم نامحرم داريم اما نه اينكه سفره مون جدا باشه فاميل پدريم بازترن وتا حدي رعايت ميشه& ...
منظورم تو مهمونی های بزرگه که افراد زیادن تو یه خونه جا نمیشن
تو مهمونی های کوچیک گفتم که تو یه سفره میشینیم ولی نه روبروی نامحرم
انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین
😑تو مهمونی های بزرگ جدا هستن گفتم تو مهمونی های معمولی تو یه سفرن ولی روبرو و چشم تو چشم نامحرم نمیشینن
من سال اول که عقد کردم از عید دیدنی اومدیم بیرون داداشم پرید بم برا چی کنار شوهرت نشستی نمیبینی زنونه مردونه س،با همینکاراشون الان من تو خونه خودم شالو فقط میندازم رو شونه
خب نظر شما ماکزیمم ۱۰۰میلیون بین ۷میلیارد انسانه،حالا قضاوت با خودتون کدوم نرماله
اینکه نظر کسی غیر نظر ما باشه دلیل نرمال نبودنش نیست. اینکه عقاید دیگران برامون قابل پذیرش نباشه درصورتیکه آسیبی به ما و دیگران نمیزنه این غیر نرماله عزیزم .
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃