2777
2789

بهشون گفته وقتی با یه خانوم غریبه صحبت می کنید تو چشاش زل نزنید . بی ادبیه. شوهرم هم خیلی جدی به حرفش گوش می کرده . بچه های دهه 60 از معلماشون حساب می بردن. داشتم فکر میکردم چقدر خوبه آدم به پسر بچه از همون بچگی آموزش بده با نگاه و رفتار و گفتارشون به خانوما دست درازی نکنن. شوهرم الان که 40 سالشه هنوز این مورد و رعایت می کنه.

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

این که آره...اما نه فقط پسربچه ها...حتی دخترا.....که بعضیاشون از پسرا هم چندش تر میشن...

هردو جنس باید خوب تربیت بشن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه معلم خوبی

معلم کلاس سوم‌ پسر منم خانم بود،بجز درس روی مسائل  اخلاقی بچه‌هام حساس بود و آموزششون میداد.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

این که آره...اما نه فقط پسربچه ها...حتی دخترا.....که بعضیاشون از پسرا هم چندش تر میشن... هردو جنس ب ...

درسته ولی معمولا خانواده ها پسرها رو خیلی کاری ندارن و آزادتر میزارنشون.

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

باقیات الصالحات خریده برا خودش معلمه،دستش درد نکنه

برای کاربرهایی که«تـُرک و کـُرد» رو به شیوه صحیحش مینویسن احترام خاصی قائلم، به کوری چشم هرکی نمیتونه ببینه ایــران تا ابد یکپارچه است❤ اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!

بله قدیم‌ها معلمها در تربیت بچه ها دست بازتری داشتند و خودشون را واقعا موظف به این امر میکردند متاسفانه زمانی به دلیل این که حقوق معلمان نسبت به سایر کارمندان کمتر شد این شغل طرفدارن کمتری پیدا کرد و دانش آموزان ممتاز که در درس و ادب و تربیت ممتاز و شاخص بودند تمایلی به این شغل پیدا نکردند و ترجیح دادند در سایر رشته ها پذیرفته بشن و متاسفانه کمی معلم‌های نسل‌های بعدی با قبل متفاوت شد و نسل بعدی معلمان به سخت گیری نسل قبلی نبودند .  

ما کلا تو خانواده اینارو رعایت میکنیم هم خانما هم اقایون روبروی کرد نامحرم نمیشینیم وقتی حرف بزنیم سزمونو نیندازیم زمین از غذا اقایون 

اکثرا سر سفره هم یا خانما اقایون جداس یا سعی میکنن روبرو با مرد و زن نامحرم نشینن البته این خانواده شوهرم و خانواده مادریمه 

خانواده پدریم چیزی به نام نامحرم حالیشون نیس همه محرمن😂😂

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 

حرف های معلم واقعا تاثیر داره 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

من خودم خانومم خجالت میکشم تو چشای کسی زل بزنم صحبت کنم به خصوص اگ آقا باشه دیگ بدتر منشی دکتری ک میرم موقع صحبت درست تو چشمای ادم زل میزنه البته با نیت بد نیستا مدلشه خیلی اقای محترمیه ولی من خجالت میکشم موقع صحبت نگاشون کنم برام سخته

کاش این معلمه،معلم ی بنده خدا دیگه ای هم بود(نمیگم کی) ک اینقد چشماشو 😳 همچین رو آدم نمینداخت.

ازش متنفرم متنفر.

از نوع نگاهش حرف زدنش اصن چندشم میشه.من ک جایی باشه ی کلمه فقط میگم سلام خدافظ.

ب بچه هاتون یاد بدید شخصیت داشته باشن...مادر این هیچی یادش نداده بهش رو بدی میاد میشینه کنارت!!