2777
2789
عنوان

خواب دیدم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 22 پست

خیلی از خواب ها تعبیر ندارن و حاصل دغدغه ها و افکار روزانه هستن 

وقتی انقدر ماهرانه بعضی کلمات رو خلاصه میکنید مثلا سز (سزارین ) ، پری ( پریود ) ، بز ( بذار ) ، آز ( آزمایش) و...   دلم میخواد خشتک دران سر به بیابون بذارم ! چقدر ماهرید آخه لنتیا ! با این دو ثانیه زمانی که در نوشتن صرفه جویی میکنید ، حتما میتونید دوتا تاپیک بیشتر از فتنه گری های جاری و خواهر شوهر بزنید لابد 😈                                     افاده ای های افراطی هکسره ای عزیز ؛ والا بخدا همه جا نباید به جای (ه) ، کسره بذارید . بخدا کسره جا و مکان داره . اول یاد بگیرین بعد جمله هاتون رو با هکسره های اشتباه تو چشم ما کنین . شیک نیست . بی سوادانه است . مرسی .لینک حذف تاپیک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم از اینکه فاز روشنفکری برداشتی حرف من شوخی بود برای اینکه نسبت ب خابش حس بد نداشته باشه ❤️

تعبیر خواب مگه جای شوخی داره🤔🤔🤔🤔اسی نگران بود.

نکته سنج باش گلم.ببین کجا جای شوخیه کجا نیست

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓
دقیقا.حتی خواب دندون ک خواب مرگ کسی هست هیچ وقت کسی مستقیم نمیگه خواب تعبیرش مرگه

من مجرد ک بودم همیشه خواب میدیدم تمام دندونام بدون دلیل میریزه تو خواب هم خیلی ناراحت بودم بیدار ک میشدم دلم شدید میگرفت ب مادرم میگفتم چرا هر وقت میخوابم ی خواب تکراری میبینم میگفت نگو ک تعبیر نشه اخرم نفهمیدم تعبیرش چی بود ولی مشکلات و سختی داشتم اون موقع

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!
تعبیر خواب از زمان پیامبر هم بوده.ی زنی شوهرش جنگ بوده میبینه ستون‌های خونش میفته .چنددفه این خوابو ...

اون زنم ب خابش خیلی فک کرد دیگ ن؟؟ 

من خودم ی مدت فک میکردم رویای صادقانه میبینم همش بهش فک میکردمو هی میگفتم یعنی چی ک این خابو دیدم همش دنبال تعبیر بودم و خابام اتفاق میفتاد و خیلی اذیت شدم 

درسته تعبیر خابو اینا درسته من نمیگم‌ غلطه ولی نصفش قدرت ذهن خوده انسانه ک باعث اتفاق افتادن ی سری چیزا میشه من حرفم مشخص بود از رو شوخیه و هیچ انرژی منفی نداشت 😛

تعبیر خواب مگه جای شوخی داره🤔🤔🤔🤔اسی نگران بود. نکته سنج باش گلم.ببین کجا جای شوخیه کجا نیست

بله داره ی سری چیزارو با حرفای ساده باید عادی کرد اینکه هی بگی وای خیره وای اتفاقی نمیفته وای نگران نباش انشالله ک چیزی نیس خیلی انرژی منفیش از حرف من بیشتره من دارم از رو تجربه میزنم شما سطحی فک میکنی حالام بیخیال حرف هر دومون درسته 🙃❤️