2777
2789

من یه چند وقته جوش خیلی میزنم نمی‌دونم برای اینه یا یه چیز دیگه پوستم کلا مستعد جوش نیست اما یه چند وقته خیلی جوش میزنه ...کسی با این کرم جوش زده

برام یه صلوات میفرستی 🍀خدایا کمکم کن تا به چیزی که تو دلمه برسم

خریدمش ب درد من که نخورد اما خواهرم دوسش داشت 

منم پوستم جوش داره ابرسان سیمپل خریدم خیلی سبکه اسپری ابرسان هم سفارش دادم قراره فردا پسفردا برسه دستم ببینم چطوره 

یاد بگیر خودتو دوست داشته باشی، شاید یه کم زمان بخواد اما تو لیاقتشو داری!
خریدمش ب درد من که نخورد اما خواهرم دوسش داشت  منم پوستم جوش داره ابرسان سیمپل خریدم خیلی سبکه ...

پوستت چربه یا خشک ؟...من قبلاً پوستم خشک بود اما الان که یک ماهه جوش میزنه فک کنم چرب شده بیشترم بالای لب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پوستت چربه یا خشک ؟...من قبلاً پوستم خشک بود اما الان که یک ماهه جوش میزنه فک کنم چرب شده بیشترم بال ...

پوستم چربه 

یمدت بشدت دهیدارته شده بود جوری که با وجود چرب بودنش همش پوسته پوسته میشد انقد رسیدگی کردم که ازون حالت درومد انواع و اقسام ماسک و کرم خریدم 

نیوفتاده به پوستت بنظرم محصولات کره ای بدرد نمیخوره اگه ب یکی بسازه خوشبحالش چون ارزونه 

بمن که اصن نمیسازه فقط ماسک ورقه ایاشو دوس دارم 

استارتر تونر و شوینده استفاده میکنی؟ 

آقا ماها ک پوستمان چربه باید خیلی مراقبت کنیم مثلا هرکرم مرطوب کننده و آبرسانی بهمون نمیسازه 

پوستم چربه  یمدت بشدت دهیدارته شده بود جوری که با وجود چرب بودنش همش پوسته پوسته میشد انقد رسی ...

من نمی‌دونم به خاطر محصولات جدید که گرفتم برای چی هست 

پوست من کلا چرب نبوده قبلاً الان نمی‌دونم

استارتر تونر و شوینده استفاده میکنی؟  آقا ماها ک پوستمان چربه باید خیلی مراقبت کنیم مثلا هرکرم ...

چطوری می‌دونی پوستت  چربه ؟چه ویژگی داره؟فوم شستشو ویتالایر استفاده میکنم زردش که با ویتامین سی هست

من نمی‌دونم به خاطر محصولات جدید که گرفتم برای چی هست  پوست من کلا چرب نبوده قبلاً الان نمی‌دو ...

چن سالته؟

چ مارکایی خریدی؟

من خیلی مارکارو امتحان کردم و به این نتیجه رسیدم فقط محصولات گرون قیمت به پوستم میسازن😐

چطوری می‌دونی پوستت  چربه ؟چه ویژگی داره؟فوم شستشو ویتالایر استفاده میکنم زردش که با ویتامین سی ...

شاید پوستت به ویتامین سی حساسیت نشون میده که جوش زدی 

چربه دیگه دستمو میکشم روش چرب میشه 😐 بخصوص بینیم خیلی چربه 

چن سالته؟ چ مارکایی خریدی؟ من خیلی مارکارو امتحان کردم و به این نتیجه رسیدم فقط محصولات گرون قیمت ...

۲۲ اون بالا برات نوشتم شوینده صورتمو ...ضد آفتاب راسان ...اگه ضد آفتاب خوبی می‌شناسی بگو

شاید پوستت به ویتامین سی حساسیت نشون میده که جوش زدی  چربه دیگه دستمو میکشم روش چرب میشه 😐 بخ ...

😁نه برای من خشکه دست کشیدم 

پوستم حساسه شاید برای اون باشه

۲۲ اون بالا برات نوشتم شوینده صورتمو ...ضد آفتاب راسان ...اگه ضد آفتاب خوبی می‌شناسی بگو

من باورت میشه انقد ضد افتاب خریدم هیچکدوم بم نساختن بجز ی کرم پودری اسمش بیودرماس 

ضدآفتاب فیزیکال لافارر هم تعریف میکنن الان تازه رنگی پریم سفارش دادم مدل آنتی آکنه رنگی پریم قبلا داشتم تیره بود بژش استفاده نکردم ولی درکل پریم هم خوبه جوش نمیزنم باهاش 

من باورت میشه انقد ضد افتاب خریدم هیچکدوم بم نساختن بجز ی کرم پودری اسمش بیودرماس  ضدآفتاب فیز ...

خوب برو دکتر خیلی عوض نکن ضد آفتاب بی رنگم بهتره کمتر لک و...میاره