سلام .من چند روزه صبحها توی مخاط بینیم رگه های سیاه میبینم البته آنفولانزا گرفتم و سینوزیتم عود کرده بود بعد از چند روز اینجوری شدم الان ۱ ماهه این مشکلو پیدا کردم . کسی تجربه ای داره؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه متاسفانه از اونم نیست.چون من مدتهاس از یه مداد چشم استفاده میکنم و هیچوقت مشکلی نداشتم
سلام ببخشید شما بهتر شدین؟ بابت مشکلتون، آخه من سینوزیتم عود کرده ودو هفته اس بعضی وقتها میبینم به خاطرش میخوام شنبه برم دکتر، دکتر چی گفته به شما؟ ممنون میشم جواب بدین
گر نگه من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم
سلام عزیزم. ببخشید دیر جواب دادم.والا دیگه توجه نمیکنم.ولی چیز خاصی نیست نگران نباشید.هر چی بیشتر به ...
بله من دکتر رفتم به خاطر سینوزیت والرژی که داشتم مدام فین میکردم دکتر گفت که مویرگها از داخل پاره میشن وخون میمونه تو بینی بعدا که تخلیه میشه به رنگ سیاه تخلیه میشه
گر نگه من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم