2777
2789
عنوان

مخاط سیاه بینی

2232 بازدید | 13 پست

سلام .من چند روزه صبحها توی مخاط بینیم رگه های سیاه میبینم البته آنفولانزا گرفتم و سینوزیتم عود کرده بود بعد از چند روز اینجوری شدم الان ۱ ماهه  این مشکلو پیدا کردم . کسی تجربه ای داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ریمل یا مداد چشم خط چشم میکشی ؟؟؟

من قبلنا یه مداد چشم داشتم خیلی سیاه بود بعد مخاط بینیم وقتی اونو میزدم سیاه میشد فهمیدم به خاطر اونه 

چون گوشه چشم یه سوراخی داره که از اون همه چی به بینی راه پیدا میکنه 

حالا نیاز بود سر صبح اینو بگی؟؟بابا مال دود  و آلودگی هواست اینکه سوال کردن نداشت ...

عزیزم ربطی نداره من الان ۱ ماهه اینجوری هستم دکترم رفتم جواب درستی بهم نداد.

ریمل یا مداد چشم خط چشم میکشی ؟؟؟ من قبلنا یه مداد چشم داشتم خیلی سیاه بود بعد مخاط بینیم وقتی اونو ...

نه متاسفانه از اونم نیست.چون من مدتهاس از یه مداد چشم استفاده میکنم و هیچوقت مشکلی نداشتم

شما هم میبینی؟ سیاهه کاملا.الان خیلی حالم بهتره ولی بازم صبحها میبینم.

اره گاهی سیاهه من گلو درد دارم بیشتر دوهفتس یکم بهترم ولی گلو درد همچنان هست 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
نه متاسفانه از اونم نیست.چون من مدتهاس از یه مداد چشم استفاده میکنم و هیچوقت مشکلی نداشتم

سلام ببخشید شما بهتر شدین؟ بابت مشکلتون، آخه من سینوزیتم عود کرده ودو هفته اس بعضی وقتها میبینم به خاطرش میخوام شنبه برم دکتر، دکتر چی گفته به شما؟ ممنون میشم جواب بدین

گر نگه من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم
سلام ببخشید شما بهتر شدین؟ بابت مشکلتون، آخه من سینوزیتم عود کرده ودو هفته اس بعضی وقتها میبینم به خ ...

سلام عزیزم. ببخشید دیر جواب دادم.والا دیگه توجه نمیکنم.ولی چیز خاصی نیست نگران نباشید.هر چی بیشتر به خودمون گیر بدیم بدتره.دکتر چیز خاصی نگفت خیلی چیز با اهمیتی نبود.شما رفتید دکتر؟

سلام عزیزم. ببخشید دیر جواب دادم.والا دیگه توجه نمیکنم.ولی چیز خاصی نیست نگران نباشید.هر چی بیشتر به ...

بله من دکتر رفتم به خاطر سینوزیت والرژی که داشتم مدام فین میکردم دکتر گفت که مویرگها از داخل پاره میشن وخون میمونه تو بینی بعدا که تخلیه میشه به رنگ سیاه تخلیه میشه

گر نگه من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم