2777
2789
عنوان

باید خودم رو بکشم-همش فکر میکنم همه به چشم تحقر نگام میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 22 پست
ادب نشده هربار میگه باشه ولی نمیشه کسی نیست که صدای دادهامون رو نشنیده باشه وسواسیه جلو بقیه ازم ...

ای داد بیداد چرا خودتو بکشی بابا نهایتش جداییه بدترین حالت ممکن اینه نه خودکشی

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیزاره هزار بار گفتم نمیزاره 

عزیز من تو نیاز به مشاوره داری من مشاور نیستم ولی احتیاج داری خودتو تخلیه کنی تا اروم بشی من  باکمال میتونم بشینم پای حرفات و درد دلات. ولی توروخدا حرف خودکشی نزن. درست میشه

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

ادب نشده هربار میگه باشه ولی نمیشه کسی نیست که صدای دادهامون رو نشنیده باشه وسواسیه جلو بقیه ازم ...

وسواسیه؟قبل اینکه بگه پیشم نشین،شما خودت نرو پیشش

صداتون بلنده؟ شما سکوت کن،یا هر چی میخوای بگی با صدای یواش بگو

شاید یکم فرق کنه،ولی پسر من ۱۰-۵ساله که بود بخاطر لوس بودن زیادی،تو جمع بهم توهین میکرد،یا کم محلی میکرد اگه صداش میزدم،منم دیگه جلو بقیه اصلا کاریش نداشتم،مثل بچه‌ی فامیل بود برام،این خیلی بهتر بود برام تا اینکه صداش کنم یا چیزی بگم و اون تو جمع حرف بی ربط بزنه و جلو خانواده‌ی شوهر کوچیک شم،الان خدا روشکر یه پارچه آقاست،کلی احتراممو داره و هر روز کلی با هام صحبت میکنه از همه‌جا😊

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

وسواسیه؟قبل اینکه بگه پیشم نشین،شما خودت نرو پیشش صداتون بلنده؟ شما سکوت کن،یا هر چی میخوای بگی ...

همینطوریم باهاش تقریبا

ولی ادم از همسر توقعاتی داره

که واسه من براورده نمیشه