2777
2789

دوستان به کمکتون احتیاج دارم، اول که پسرم رو پیش دبستانی ثبت نام کردم قرار بود بهشون غذا بدن بعد زدن زیرش بخاطر مخارج بالا

غذاهایی که بچه ها تو این سن دوس دارن رو لطفا پیشنهاد بدین پسرم کمی هم بد غذاست. گاهی میمونم چی براش بزارم ممنون میشم ایده های جذابتون رو باهام به اشتراک بزارین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برنامه دادند خودشون طبق همون میزارم براش 

خیلی خوبه مثل هم هستند ن دعوا می‌کنند نه برای همدیگر را هوس میکنند و دلشون میخواد 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

معمولا برنامه غذایی دارن 

اگر هم نیست خودت تهیه کن 

پنیر سبزی ، پنیر گردو ، سیب زمینی (یا آبپز یا سرخ کرده ) ، تخم مرغ ، املت ، کوکو ، 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

معمولا برنامه غذایی دارن  اگر هم نیست خودت تهیه کن  پنیر سبزی ، پنیر گردو ، سیب زمینی (ی ...

یک روزش رو هم کیک یا بیسکوییت بزار که زده نشه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630