با یه بچه ۱ساله هنوز تو فکر خواستگارای موقعیت بهترمم، با شوهرم دوست بودم اونموقع عاشقش شدم اخلاقش اوکیه ولی از لحاظ مالی 😣 بعد دوستامومیبینم تازه ازدواج دارن میکنن هرکس شوهرش پولداره خونه داره میگم خاک تو سرم با این انتخابم ، ما حالا حالا ها عمرا بتونیم خونه بخریم، با بدبختی یه جا ۶۰ متری رهن کردیم ۳۰۰ میلیون که ۱۰۰ میلیونش قرضه باباهامونه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم فکر میکردم با مرد پولدار ازدواج کنم بهتره پول داشتیم وضع مالی خوب بود ولی دریغ از یه ذره محبت اصلا با تم جور نبودیم آخر هم جدا شدیم الان با یکی هستم که پول نداره ولی ساعت ها میتونیم با هم حرف بزنیم و حال دلم خوبه به داشته هات فکر کن پول اصلا ارزش نداره باور کن
نمیدونم عزیزم والا چی بگم اگر با خریدن مبل خوشحال میشی حتما این کارو بکن با مادرشوهرت صحبت کن بگو ما که حالا حالاها نمیتونیم خونه بخریم واسه خرید خونه پولای میلیاردی لازمه با 20 یا 30 میلیون که دومیلیارد پول جمع نمیشه خونه بخریم قدیما با قناعت و ولخرجی نکردن میشد پول جمع کرد و خونه خرید ولی الان اگر هیچی نخریم و هیچی نخوریم و فقط حقوقمون رو جمع کنیم 40 سال دیگه میتونیم خونه بخریم اونم اگر قیمت خونه ثابت بمونه و تغییری نکنه بگو حداقل اگر مبلمو عوض کنم یه کم روحیه ام بهتر میشه
البته من خودمم مثل مادرشوهرت هستم اصلا دست و دلم به عوض کردن وسایل خونه نمیره همش میگم توی این اسباب کشی های مستاجری وسایل داغون میشه بزار یه خونه بخرم بعد کم کم با خیال راحت همه چیمو عوض میکنم