2777
2789
عنوان

باهم کتاب بخونیم؟ *اینبار راجع به زن بودن*

| مشاهده متن کامل بحث + 2405 بازدید | 134 پست

خیلی جالب بود . واقعا ممنون از این تاپیک 

نمیدونم جی هستم 

فقط میدونم همشون هستم 

ولی کم و زیاد شدن برام، مثلا توی یه سنی یسریا بیشتر بودن. 

مثلا قبل ازدواج دلبر 60بود، بانو 10 بود، 30 جنگنجو 

الان نمیدونم چیم ولی انگار اینجوری شدم، مادر شدن بانو بودن و جنگنجو بودن رو تقویت کرده ولی از دلبری کم شده

مثلا دلبر شده 10 _مادر 40_ بانو 20_ جنگنجو40

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
پس جنگجوت هم خیلیییی بالاس😎😎😎😎😎 درووود .... منم جنگجوم فعال بود دانشگاه خوبی درس میخوندم قص ...

چه خوب که همسرتون با ویژگی هاتون سازگاره 😍

دقیقا من احساس میکنم جنگنجو بودنم طی دوسال کم نشده ها ولی پنهان شده زیر بار فلاکت کنکورم 🥲

ولی من چون هرام قویه دوست دارم ازدواج کنم ولی آتنا و آرتمیس از اون ور میگن نهههههه اینکارو نکنی هااا باید خودتو حتما به یه جایی بکشونی بعد بهش فکر کنی 

ولی خارج شدن از عدم تعادل خیلی بده من چون آرتمیس درونم نمی دونم کجا رفته برای کنکورم نمی تونم جانانه بجنگم که امشب با کلی مذاکره با مامانم قرار بر این شد برم پیش مشاور شاید این آرتمیس خانوم رو بیدار کنم 😆

ولی من اصلننن پرسیفون رو ندارم اصلا پرسیفون چی هست ؟شایدم دارم ولی نمیشناسم🤔

ای شه شطرنج فلک مات مرا برد تورا🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب که همسرتون با ویژگی هاتون سازگاره 😍 دقیقا من احساس میکنم جنگنجو بودنم طی دوسال کم نشده ه ...

پرسفون برای من none sense ترین ویژگی ها بود .... اصلا درکش نکردم

ولی یه دوستی دارم پرسفونه خیلی لوس و نُنُر و وابسته س تقریبا طفلی از همه ویژگی ها ضعیف و کودکانه شو داره خیلی نیاز به مراقبت داره. ..

الان هم مادره هم جایگاه اجتماعیو اینا ... ولی همه ش با غرولند و همراهی و حمایت طلبیدن.

خیلی باحاله در کل برای منو تو عجییییبه

مادرِ من زمین؛ معلم ِ من طبیعت و راهنمای من شهودم است 🌱❤
خیلی جالب بود . واقعا ممنون از این تاپیک  نمیدونم جی هستم  فقط میدونم همشون هستم  ...

چه خوب میتونید خودتونو تحلیل کنید ...

من بنظرم رسید که شما مادر بودن تون بالای ۷۰ باشه و اون جلوی رشد دلبری رو گرفته ....

من چون خودم از بچگی حس مادری باهام بود ولی از وقتی زایمان کردم خیلیییی افراطی نمره مادرم بالا رفت تا جایی که به پسرهای همسن خودمم میگم پسرم.

این حس مادرانگی برای من یه جورایی احساس گناه نسبت به دلبری کردن آورد.

انگار فکر کردم الان لاک بزنم ناخن بلند کنم تن ظریف بچم نخراشه. اگر بچه هامو بسپارم به کسی با همسر برم هتل عذاب وجدان تنهایی اونها؟؟،

خلاصه نمره بالای مادری م دلبری مو خشکاند.

الان دارم دخترمو از شیر میگیرم به امید پروردگار نمره دلبری مو بیارم بالا

سلام سلام آرکیتایپی بخوام بگم  یک عدد هستیام

خوشگله سلام.

بچه های تاپیک هنوز با ارکتایپ ها آشنا نیستند.

بیا بگو از ۴ ویژگی دو نمره بالا مال کدوماس و نمره پایینه واسه کدوم.

بیا تحلیل ت کنیم

پرسفون برای من none sense ترین ویژگی ها بود .... اصلا درکش نکردم ولی یه دوستی دارم پرسفونه خیلی لوس ...

دقیقا منم هیچ وقت لمسش نکردم خیلی غریبست با فضای ذهنی من 

و اصلا نمی تونم با کسایی که ویژگی بارزشون اینه رابطه ی خوبی بسازم کلا دور میشم ناخودآگاه ازشون 

روح هستیام یه جوریه که انگار گذاشتم تو کابینت هر وقت لازم شد بروزش میدم یعنی زمانی که نیاز به آرامش یا فکر کردن در تنهایی دارم پا میشم اتاقم رو میریزم پایین لباسم رو تک تک دوباره تا میکنم دعا و عبادت و این حرفا 

تقریبا میتونم بگم تمام آرکی تایپ هارو تونستم حس کنم و زندگیشون کنم به جز پرسیفون 

وای چقدر قشنگ حرف می‌زنید. چه خوب که باهاتون آشنا شدم و دارم کلی یاد می‌گیرم. لطفا باز هم تاپیک بز ...

چقدر شما در من انگیزه ایجاد میکنید ...

ممنون و قدر دان ام ❤🌱

خوشگله سلام. بچه های تاپیک هنوز با ارکتایپ ها آشنا نیستند. بیا بگو از ۴ ویژگی دو نمره بالا مال ...

از تعاریف بانو و جنگجو اغراق شده اش رو نیستم!

مادری که اصلا 

دلبریم هم افتضاح😬😬

زندگی در ذهن رنج است.اسکیزویید
دقیقا منم هیچ وقت لمسش نکردم خیلی غریبست با فضای ذهنی من  و اصلا نمی تونم با کسایی که ویژگی با ...

تو دختر باهوشی هستی

تو این سن چقدر اطلاعات داری 

گفتی ۱۸ سالته فک کردم سال اول دانشگاهی

وگرنه عمرا اسم ازدواج میاوردم.

الان فقط جنگجو باش فقط فقط فقط کنکور خوب بده.

من پشت کنکوری بودم روزی ۲۰ ساعت درس میخوندم جنگجوم درنده خو و وحشی بود ...

رفتم دانشگاه یه کم خانوم شدم😂😂😂😂

در ضمن برای تقویت آتنا تصمیم گرفتم زبان انگلیسی رو تقویت کنم و رانندگی یاد بگیرم به نظرتون کمک کننده هست ؟شما چه ایده ی دیگه ای دارید برام ؟

از تعاریف بانو و جنگجو اغراق شده اش رو نیستم! مادری که اصلا  دلبریم هم افتضاح😬😬

بانو جنگجوت معمولیه؟

ازدواج کردی یا قصدشو داری؟

دلبرتو تعطیل نکن حیفه 😂

۱۸ ساله و مجرد😁 بانو بودن و دلبر بودن بالاست از اطرافیان تعریف زیاد شنیدن در این مورد از خودم جنگ ...

هانیه جان من تازه فهمیدم پشت کنکوری هستی.

خواهشا دلبری تو یه کم کمترش کن😂😂😂😂😂

پشت کنکوری فقط جنگجو وحشی باش.

دانشگاه ثبول شدی با برگه قبولی بیا خودم می سازم ت

تو دختر باهوشی هستی تو این سن چقدر اطلاعات داری  گفتی ۱۸ سالته فک کردم سال اول ...

مرسی عزیز دلی 🥰

به اون روح آرتمیسیتون نیازمندم شدیداااااا

درسم زمان مدرسه فوق العاده بود همه معلما میگفتن تو یه چی میشی حتما مخصوصا معلم ریاضیام😅 انقدر که از کلاسای دیگه میومدن میگفتن فلانی کیه که خانوم فلانی اینقدر تعریفشو میکنه 😆

ولی از بد روزگار کرونا اومد و مدارس غیرحضوری وقتی فضای رقابتیم رو از دست دادم آرتمیس خانومم به خواب ناز تشریف بردن این شد که پشت کنکور شدم 🥲

در ضمن برای تقویت آتنا تصمیم گرفتم زبان انگلیسی رو تقویت کنم و رانندگی یاد بگیرم به نظرتون کمک کننده ...

آتنا در حقیقت یک زن کامل با سیاست و آگاه و دانا و هدایت گره.

واقعا آتنا شدن نیاز به مطالعه فراااااااوووون در حوزه های مختلف داره.

خوشناسی خودآگاهی و تجربه

بنظدم زیر ۳۰ سال آتنا باشی خیلی حرفه ....

البته من دوست ۲۵ ساله دارم آتناس. خب با نقش پذیری های زیاد به این حد رسیده.

خودش ارشد علوم تربیتی داره شاغله و دو فرزند واقعا پیر خراباته تو این سن ....