2777
2789
عنوان

ده میلیون بیمه دندون🍎🍎🍎

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 38 پست
من خودم میگم جرم گیری کن 

دندون پزشک جون😍میگما جرم گیری برای دندون مضر نیس؟🤣🤣میدونم سوالم مسخره است ولی سوالمه.....میترسم دندونام خراب شه ،بیافتن🤣🤣🤣🤣

خدایا شکرت💐🙏
چرا بد میشه  من چند سال روکش کردم  از چ جهت میگین

مریضایی که داشتم بعد یه مدت میشکنه و پر از جرم میشه که اومد من براش روکش عوض کردم بعد اینکه روکش به مرور زمان از بین میره تو مدت های طولانییی

دندانپزشک هستم سوال دارید، بپرسید  به جای اینکه سعی کنی جواب آدم های منفی را بدهی،لذت سکوت را تجربه کن...👩‍⚕️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دندون پزشک جون😍میگما جرم گیری برای دندون مضر نیس؟🤣🤣میدونم سوالم مسخره است ولی سوالمه.....میترسم د ...

نه بابا نترس خیلییی خوبه😂🤣

دندانپزشک هستم سوال دارید، بپرسید  به جای اینکه سعی کنی جواب آدم های منفی را بدهی،لذت سکوت را تجربه کن...👩‍⚕️
مریضایی که داشتم بعد یه مدت میشکنه و پر از جرم میشه که اومد من براش روکش عوض کردم بعد اینکه روکش به ...

آهااان چقدر بد من دندونام جنسش اصن خوب نیست تند تند خراب میشع مجبورم روکش کنم 

بیمتون اسمش چیه که سقف ده میلیون داره برا دندون عالیههه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
تامین اجتماعی....

🤔تکمیلی ندارید؟

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
آهااان چقدر بد من دندونام جنسش اصن خوب نیست تند تند خراب میشع مجبورم روکش کنم 

چرا لمینت یا کامپوزیت نمیکنی؟

راستش الان شرایطش و ندارم  لمینت و کامپوزیت روی روکش انجام میدن

نه اونو بر میدارن

ان شاءالله  ب سلامتی....چی خوشبحالم🤣🤣...کلی از حقوق ماهانه همسرم واسه بیمه کم میکنن....

چقدر کم میکنم واسه هر نفر؟ خب نکنید بیمه خودتون رو

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده