2777
2789

راز یک سناریو رو باید بخونم فقط اگ عاشقونس و ارتام ارشام داره بگین من نخونم😂 اسپویل هم نکنین تو رو خدا 

رمان جذاب معرفی کنین محتوا داشته باشه 

وای کاتالین خدا نکشتت منو یاد دوران تباهی انداختی یادمه سال اول دانشگاه بودم نرم افزار رمان خونه رو دانلود کرده بودم از ساعت ۸ شب میخوندم تا اذان صبح ک چشمام از کاسه در میومد صبحم ساعت ۸ کلاس داشتم با دوستم میخوندیم و انقذ تباه بودیم باز برای هم انالیز و تعریف میکردیم همش میگفت دستت درد نکنه این نرم افزار رو ریختی برام😂😂😂😂 جفتمون صبح ها مث کتک خورده ها بود چشامون وای وای چقد حس و حالش خوب بود  برای اون موقع🥲🥲🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا تایپک اخرم کتاب معرفی کردم

اینو تعلیق نکنید من بهش بخندم 

همه عمر برندارم سر از این خمار مستیکه هنوز من نبودم که تو در دلم نشستیتو نه مثل آفتابی که حضور و غیبت افتددگران روند و آیند و تو همچنان که هستیچه حکایت از فراقت که نداشتم ولیکنتو چو روی باز کردی دَرِ ماجرا ببستی