2777
2789

از بین این دوتا اپیلاتور یکی میخوام بگیرم اگه ازشون استفاده کردین ممنون میشم نظر بدین 

جیمی 7003

فیلیپس ph 638۶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟خیلی درد داره؟

بله خیییلی 

تو اطرافیانم هر کی خریده بعد چندبار استفاده انداخته یه گوشه 

و شدیدا موهات رو زیر پوستی میکنه

جواب آدمای معلوم الحال رو نمیدم پس اگه حتی فحش دادی و جوابی نگرفتی بدون جز این دسته ای
ینی چی زیرپوستی؟ موم وکس هم همینجوریه؟

یعنی مو بجای اینکه سرش از پوست بیاد بیرون و رشدش طبیعی باشه ،اصولا زیرپوست گیر میفته و تو خیلی موارد حالت جوش و عفونت میشه

جواب آدمای معلوم الحال رو نمیدم پس اگه حتی فحش دادی و جوابی نگرفتی بدون جز این دسته ای

ببین دوست من 

به عنوان کسی که همه راه هارو رفته بهت میگم لیزر از همه روش ها بهتره

کلا ۷_۸ساعت سختی میکشی و بعد اونم سالی ۱ الی ۲ ساعت 

و بقیه زمان ها تمیز و مرتب هستی

من قبلا میخواستم جایی برم هی نگران موی دست و پشت دست و پشت لبم بودم 

الان واقعا راحتم

یا چون متاهلم هی دائم ژیلت دستم بود و بازم همسرم به شوخی میگفت ما دو تا داداشی هستیم 😂ولی الان همیشه تمیزم 

حتی اگه دو تا دونه هم در بیاد اونم تو حموم یه ژیلت میزنم سریع و تمیز تمیزم

ببین دوست من  به عنوان کسی که همه راه هارو رفته بهت میگم لیزر از همه روش ها بهتره کلا ۷_۸ساعت ...

اخه همین جا خیلیا گفتن لیزر با ۷_۸ جلسه تموم نمیشه هی باید بری تمومی نداره

تازه میگن بعدشم احتمالا برمیگرده

من خودم دیگه واقعا خسته شدم از موهای پام بعد بارداریم هم زیاد شدن هم ضخیم

لیزر خوبه برم؟

بیکینی و زیربغل چی؟

ینی چشماش چه رنگی بود💔