2777
2789

تا چند وقت باید مصرف شه من اندازه یه ماه برام نوشته باید بعد تموم شدن باز بخرم؟ یا کافیه

دکترم چیزی نگفت در این رابطه

من خدایی دارم که بی نهایت به من لطف دارد این را از چشمان زیبا و مهربان عزیزانم فهمیدم

تا موقعی که باردار بشی بعدش باید قطع شه منم استفاده کردم قبل از بارداریم بعد از یکماه باردار شدم

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍

هرتعداد که داده مصرف کن دیگه اگه بیشتر یا کمتر لازم بود میگفت

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که تو بارداری می‌خوردم! دکتر برام نوشته بود 

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
تا موقعی که باردار بشی بعدش باید قطع شه منم استفاده کردم قبل از بارداریم بعد از یکماه باردار شدم

دکترتون اینجوری گفتن؟ 

من خدایی دارم که بی نهایت به من لطف دارد این را از چشمان زیبا و مهربان عزیزانم فهمیدم
من که تو بارداری می‌خوردم! دکتر برام نوشته بود 

احتمالا شما اورجینال که مربوط به بارداری هست خوردید من کانسپشن شو میخورم واسه اقدامه

هرتعداد که داده مصرف کن دیگه اگه بیشتر یا کمتر لازم بود میگفت

والا دکترای زنان مالیات زبون میخوان 🙃

دکترتون اینجوری گفتن؟ 

من واسه اقدام رفته بودم دکتر بهم اینو داد ولی تا تموم شد دیگه باردار شدم

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍
من واسه اقدام رفته بودم دکتر بهم اینو داد ولی تا تموم شد دیگه باردار شدم

خداروشکر عزیزم. ان شاءالله منم بشم😍

خداروشکر عزیزم. ان شاءالله منم بشم😍

انشالله گلم