2777
2789
عنوان

ده کار ساده برای نجات زمین

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوست عزیز
من و همکارانم در واحد تحریریه نشریه مه بانو، برای کمک به زمین مجله الکترونیکی تولید می کنیم.
با این کار در هزینه‌ها و جوهر و کاغذ و نابودی درخت‌ها صرفه‌جویی خواهیم کرد.
برای دانلود رایگان نشریه و مطالعه آن در کامپیوتر خود و کمک به حفظ محیط زیست کلیک کنید:
http://s3.picofile.com/file/7388360963/mah_banoo.pdf.html

برای اشتراک رایگان و دریافت ماهنامه (از طریق ایمیل) به وبلاگ ما مراجعه کنید:
http://mahbanoomag.blogfa.com
مرسی صنم جان اخ که دل من خونه
یکشنبه رفته بودیم جاده چالوس جلوی چش خودم دو نفر اون ور رودخونه با کمال خونسردی و خوشحالی بطری های آبشون رو پرت کردن تو رودخونه. بی تربیتا انقده حرص خوردم

گروه کوهنوردی ما یه حرکت مثبت رو شروع کرده هرجا میریم برنامه ی کوه اشغالاش هم جمع می کنیم :)
خاله جان خیلی حرکت عالیه.
دستتون درد نکنه.

ای کاش می شد با اون افرادی که مثال زدید برخورد قانونی کرد!!
مثلاً یک ماه حبس همراه با کاشت صد درخت در مناطق مختلف.
دستگاه بادکش برقی برای بادکش‌درمانی، ماساژدرمانی، حجامت، تسکین دردهای عضلانی و کمردرد، لیفت، و فرم‌دهی به بدن.   راحت و سریع و بدون عوارض   . اطلاعات بیشتر و خرید از‌ باسلام (تاپیک آخرم)
خواهش می کنم
:)
دستگاه بادکش برقی برای بادکش‌درمانی، ماساژدرمانی، حجامت، تسکین دردهای عضلانی و کمردرد، لیفت، و فرم‌دهی به بدن.   راحت و سریع و بدون عوارض   . اطلاعات بیشتر و خرید از‌ باسلام (تاپیک آخرم)
خاله ی رومینا و آرشیدا دست گلتون درد نکنه

ما هم تور پاکسازی کوهستان میریم. هر جا میریم مسافرت یه کیسه آشغال همش جمع میکنم
تو ماشینمون همیشه هست
نمیدونم چی جوری بعضیا دلشون میاد
خدا می بیند و می پوشاند...مردم نمی بینند و فریاد می زنند