سلام عزیزم امیدوارم حالت خوب باشه❤🌷⚘
من چندوقت پیش تاپیک شما رو دیدم اما نشد بنویسم. بخاطر همین اینجا تگتون کردم.
اول از همه بگم تمام حرفام رو خواهرانه میخوام بگم.
ببین عزیزم اگر دقت کنی هرکسی توی دوران نوجوانی یا بعدش، از کسی خوششون میاد.
واقعا دوسش دارن و گاهی فکر میکنن دیگه هیچوقت نمیتونن اون فرد رو فراموش کنند.
اما یه مدت که میگذره یا مثلا چندسال که میگذره، ادم متوجه میشه چقدر طرز فکرش تغییر کرده.
مثلا توی ۲۰ سالگی به ۱۷ سالگیش که نگاه میکنه میبینه چقدر طدز فکرش عوض شده، توقعهاش از طرف مقابل تغییر کرده.
و همینطور مثلاادم ۲۵ ساله هم ممکنه وقتی به ۲۰ سالگیش که نگاه کنه هم احساس کنه پختهتر شده.
در سن ۱۷ سالگی و یکم قبلش و یکم بعدش، احساسات ادم خیلی بالاست. ممکنه زود از کسی خوشش بیاد و زود بهش دل ببنده. اما چندسال بعد متوجه میشه که چقدر توی ۱۷ سالگی خواستههاش سطحیتر بودن.
یک چیز دیگه هم بگم. این حرف شاید خیلی برامون تکراری باشه اما ممکنه خیلی بهش عمل نکرده باشیم.
شما اگر دقت کنی میبینی خیلیها میگن ادم درس بخونه و بتونه به جاهای خوب برسه.
اما وقتی در کنار درس بخوایم درگیر این روابط باشیم، ادم ممکنه کمکم از درس دور بشه و اونطور که باید برای درس وقت نگذاره.
اگر دقت کنی میبینی بعضی از کسایی که خیلی شرایط درس خوندن نداشتند، یا شرایط درس خوندن داشتند اما به هر دلیلی نتونستن درست درس بخونن، میگن کاش میتونستم درسم رو میخوندم.
اینهارو گفتم که بگم چندسال که بگذره، ممکنه معیارهات برای انتخاب فرد مورد علاقت تغییر ونه و اونجاست که متوجه میشی توی ۱۷ سالگی معیارها کاملا درست نبودن.
سن شما بهترین زمان برای پیشرفته. مثلا ددس خوندن، یادگرفتن یک هنر، یک زبان جدید یاد گرفتن، اگر میخوای دانشگاه بری خوندن برای کنکور. بهترین سن رو داری که خودت رو پیشرفت بدی که وقتی ۳سال دیگه به ۱۷ سالگیت نگاه کنی به خودت افتخار کنی و بگی "چقدر خوب که توی ۱۷ سالگیم وقتم رو صرف چیزای بیهوده نکردم و برای پیشرفتم تلاش کردم چقدر خوب شد که برای درس خوندنم زحمت کشیدم. چقدر خوب شد که فلان هنر رو در کنار درسام ادامه دادم."
چون بهترین انرژی توی سن شماست. مطمئن باش اگر از سنت درست استفاده کنی بعدا به خودت افتخار میکنی که چقدر خوب که وقتت رو هدر ندادی و برای درس و هنر زمان گذاشتی.