2777
2789
عنوان

قرص آهن

96 بازدید | 7 پست

سلام خانوما

لطفا اگر تجربه‌ای در این زمینه دارید راهنمایی کنید

من خیلی ذخیره آهنم پایینه

(بخاطر همین فکر نکنم بتونم بگم قرص نمیخورم فقط با تغذیه آخن رو بالا ببرم. البته این نظر خودمه پزشک این حرف رو نزده)

یه قرصی داشتم که توش زینک و آهن هست. اونو چندروزه میخورم.

اما حالت تهوع دارم و دلپیچه.

اصلا نمیدونم تهوعم بخاطر این دارو هست یانه.

شماها تجریه‌ای دارید؟ اگر برای قرص آهن هست، راهی هست که حالت تهوع نگیریم؟ 

هرچی تجربه درمورد اهن دارید بگید ممنون میشم❤🌷

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)

نمیدونم چرا این تاپیک ۲تا شد

لطفا در تاپیک قبلی راهنمایی کنید🌷

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)

@girl__k_drama__  

سلام عزیزم. پیام‌های پایین رو برای شما نوشتم. بخاطر همین اومدم توی این تاپیک که کسی نیست و فقط خود شما بخونی❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم امیدوارم حالت خوب باشه❤🌷⚘

من چندوقت پیش تاپیک شما رو دیدم اما نشد بنویسم. بخاطر همین اینجا تگتون کردم.

اول از همه بگم تمام حرفام رو خواهرانه میخوام بگم.

ببین عزیزم اگر دقت کنی هرکسی توی دوران نوجوانی یا بعدش، از کسی خوششون میاد.

واقعا دوسش دارن و گاهی فکر میکنن دیگه هیچوقت نمیتونن اون فرد رو فراموش کنند.

اما یه مدت که میگذره یا مثلا چندسال که میگذره، ادم متوجه میشه چقدر طرز فکرش تغییر کرده.

مثلا توی ۲۰ سالگی به ۱۷ سالگیش که نگاه میکنه میبینه چقدر طدز فکرش عوض شده، توقع‌هاش از طرف مقابل تغییر کرده‌.

و همینطور مثلاادم ۲۵ ساله هم ممکنه وقتی به ۲۰ سالگیش که نگاه کنه هم احساس کنه پخته‌تر شده.

در سن ۱۷ سالگی و یکم قبلش و یکم بعدش، احساسات ادم خیلی بالاست‌. ممکنه زود از کسی خوشش بیاد و زود بهش دل ببنده‌. اما چندسال بعد متوجه میشه که چقدر توی ۱۷ سالگی خواسته‌هاش سطحی‌تر بودن.

یک چیز دیگه هم بگم. این حرف شاید خیلی برامون تکراری باشه اما ممکنه خیلی بهش عمل نکرده باشیم.

شما اگر دقت کنی میبینی خیلی‌ها میگن ادم درس بخونه و بتونه به جاهای خوب برسه.

اما وقتی در کنار درس بخوایم درگیر این روابط باشیم، ادم‌ ممکنه کم‌کم از درس دور بشه و اونطور که باید برای درس وقت نگذاره.

اگر دقت کنی میبینی بعضی از کسایی که خیلی شرایط درس خوندن نداشتند، یا شرایط درس خوندن داشتند اما به هر دلیلی نتونستن درست درس بخونن، میگن کاش میتونستم درسم رو میخوندم.

اینهارو گفتم که بگم چندسال که بگذره، ممکنه معیارهات برای انتخاب فرد مورد علاقت تغییر ونه و اونجاست که متوجه میشی توی ۱۷ سالگی معیارها کاملا درست نبودن‌.

سن شما بهترین زمان برای پیشرفته. مثلا ددس خوندن، یادگرفتن یک هنر، یک زبان جدید یاد گرفتن‌، اگر میخوای دانشگاه بری خوندن برای کنکور. بهترین سن رو داری که خودت رو پیشرفت بدی که وقتی ۳سال دیگه به ۱۷ سالگیت نگاه کنی به خودت افتخار کنی و بگی "چقدر خوب که توی ۱۷ سالگیم وقتم رو صرف چیزای بیهوده نکردم و برای پیشرفتم تلاش کردم‌ چقدر خوب شد که برای درس خوندنم زحمت کشیدم. چقدر خوب شد که فلان هنر رو در کنار درس‌ام ادامه دادم."

چون بهترین انرژی توی سن شماست‌. مطمئن باش اگر از سنت درست استفاده کنی بعدا به خودت افتخار میکنی که چقدر خوب که وقتت رو هدر ندادی و برای درس و هنر زمان گذاشتی.

اطرافیانت دقت کن. مثلا اگر فرد ۲۵ سال به بالا یا حتی والدینتون. ازشون بپرس طرز فکر الانشون دقیقا مثل طرز فکر ۱۶ سالگیشون هست؟

احتمال زیاد جواب میدن نه‌. میدونی چرا؟ چون با گذر زمان ادم تجربه‌های جدید بدست میاره.

مثلا میره دانشگاه یکم طرز فکرش تغییر میکنه‌. با آشنا شدن بیشتر با افراد جامعه و شرایط جامعه متوجه میشه ادم‌هایی که توی ۱۷ سالگی فکر میکرده انتخاب درستی هستند، ممکنه توی ۲۵ سالگی متوجه بشه که داشتن فلان ویژگی‌ها هم در افراد لازمه.

اقایی که الان ۱۶ ساله هستن، باید دیپلم بگیرن. اگر میخوان کنکور شرکت کنن و دانشگاه برن. سربازی برن. شاغل بشن.

حالا بنظر شما بعد ایشون بعد از گذروندن این مراحل، هنوز طرز فکرش مثل ۱۶ سالگی هست؟

یا شما بعد از اینکه دیپلم گرفتی و دانشگاه رفتی و اگر دوست داشتی شاغل شدی، باز هم طرز فکرت مثل الانه؟

الان ممکنه باهم درارتباط باشید اما یکم که بگذره بخاطر شرایط یا تغییر طرز فکر، این ارتباط دبگه ادامه پیدا نکنه و باعث ناراحتیتون بشه.

پیامم خیلی طولانی شد.

اما حرفامو خواهرانه گفتم❤️

مطمئن باش اگر از سنت در جهت درست استفاده کنی، چندسال دیگه به خودت افتخار میکنی💖

و مطمئن باش خانواده خوب میتونن آدم رو راهنمایی کنند. چون سال‌های بیشتری با افراد درارتباط بودن و تجربشون خیلی بیشتر زیاده و رفتارشون عاقلانه‌تر هست و صلاح بچه‌هاشون رو میخوان 🌷

به فکر پیشرفتت در جهت درس و هنر باش که پشیمون نمیشی🌷

امیدوارم همیشه خوشحال و سلامت و عاقبت‌بخیر باشی💖🌷 وقتت بخیر🌷

این رو هم همیشه در نظر داشته باش که از هرکسی راهنمایی نگیر

دوست یا هرکسی فرهنگ خانوادش متفاوته.

یا مثلا دوستای هم سن آدم در حد خود آدم میدونن. بهتره از کسی که سنش بالاتره و باتجربه‌ هست بپرسیم تا درست راهنمایی کنه. یا مثلا ممکنه یک‌نفر مارو راهنمایی کنه ولی چون فرهنگ‌هامون با هم تفاوت داره نظرشون برامون مفید نباشه.

مراقب خودت باش عزیزم😘 همیشه شاد و سلامت باشید ان‌شاالله❤🌷

این رو هم همیشه در نظر داشته باش که از هرکسی راهنمایی نگیر دوست یا هرکسی فرهنگ خانوادش متفاوته. یا ...

سلام خیلی ممنونم از راهنماییتون و حرفاتون رو خیلی صادقانه و منطقی گفتین و کاملا درسته؛ من واقعا ممنونم که بهم گفتین برای آیندم تلاش کنم و تجربه هام در آینده و معیارهام در آینده تغییر میکنن💗

و اینکه خواهش میکنم مشکلی نیست پیاماتون خیلی طولانی نبودند در غیر این صورت خیلی صمیمانه و کاملا درست بودن🌸😊

من تلاش میکنم که تمام تلاشم رو برای درس و آیندم انجام بدم و اون شخص مورد نظر هم روزی رابطم تموم میشه در آینده چون همونطور که گفتی "ارتباط ممکنه ادامه پیدا نکنه و باعث ناراحتی بشه" این حرفتون هم خیلی درسته و بهش احترام میزارم. و هنوز در ارتباط هستیم باید ایشون رو فراموش کنم و برم؟اخه بهش میگفتم که تنهاش نمیزارم با این وجود یکم رفتن و فراموش کردنشون سخته .. شاید اولش سخت باشه ولی باید زودتر فراموششون کنم ؟