2777
2789
عنوان

چرا روی کیک هام چسبناک میشه؟

3407 بازدید | 20 پست

من پودرکیک آماده میگیرم واندازه موادم دقیق.زیرش هم کاغذروغنی میندازم فرروهم یک ربع قبل روشن میکنم و دمای دقیق میذارم اما روی کیک هام چسبناک میشه و نمیدونم چرا مثل کیک های بیرون صاف درنمیاد وسطش بیشتر پف میکنه و گنبدی میشه

اگرعلت رومیدونید لطفاراهنمایی کنید

با اجازه اسی دوستان توروخدا راهنمایی کنین من چیکارکنم نتونستم تایپک بزنم

با یکی ام سه ساله دوستیم خیلی همو دوست داریم ایشون سربازم هستن.قصدمون ازدواجه.بهش چندباری گفتم بیاین جلو میگه ب خداا بابام نمیاد مامانمم بدون اجازه پدرم نمیاد جلو  چون شرایطم خوب نیس میگه بابام میگه کار نداری هیچی نداری کجا بریم؟

از طرفی خونواده من اصرار میکنن ازدواج کنم با خواستگارام.مامانم و خواهرامم میدونن با اون پسرم سه سال مامانم اعصبانی شده میگه بهش بگو حداااقل مامانتو بفرس با مامانم حرف بزنه میگم باز میگه نمیشه توروخدا صبر کن حداقل سربازی تموم کنم و..الان چیکارکنم.چی بگم بهش؟انگاریی میمیره مامانش ی بار بیاد خونمون مگه چیه 😐

وقتی موادو ریختی تو ظرف چند بار  بکوبش زمین تا گنبدی نشه

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شکر زیاد بریزی یا شیر زیاد بریزی چسبونکی میش. اگر ترک داشت روغن کم بوده. گنبدی هم باید مواد یکدست با قاشق صاف کنی دو بار هم بکوبی زمین هوا نباشه

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  

مطمینا موادت اندازه دستور نیست 

ترک هم بخاطر بکینگ پودر زیادتره 

قر یا خیلی داغ یا سرد باشه قالب رو بذاری کیک گنبدی شکل میشه

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

صبر نکن..ازدواج کن

یه دختر قوی و شاد... عاشق کتاب...تومرا جان و جهانی😍خوش اومدی به زندگیم محمدرضای عزیزم.. شبی که شدی تمام وجودم ..صبحش قشنگ ترین  نور تابید به زندگیم💖اگه تو تاپیکی کامنت میذارم ..صرفا بخاطر استارتره...لطف کن ریپلای نکن منو ..دوست عزیز ..جوابی به ریپ زدنت نمیدم...خو ضایع میشی  سعی کن بیشتر مراقب شخصیتت باشی..سکوت بالاترین مرحله ی پختگیه👉❤و سخت ترین قسمت زندگی اونجاست که وابسته بشی و کاری از دستت برنیاد و مجبور شی از دور نگاهش کنی
با اجازه اسی دوستان توروخدا راهنمایی کنین من چیکارکنم نتونستم تایپک بزنم با یکی ام سه ساله دوستیم خ ...

پس سنش کمه 

بنظرم کات کن اگر خواستگارات خوبن 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

مال منم میشه 

ولی دقت نمیکنم فقط میخورم 

توام بخوررررر

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

کیکای آماده کلا گنبدی میشن و ترک میخورن. ربطی به فر و قالب و... نداره.

متوجه نشدم چسپناک یعنی چی

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
کیکای آماده کلا گنبدی میشن و ترک میخورن. ربطی به فر و قالب و... نداره. متوجه نشدم چسپناک یعنی چی

من قبلا هم خودم موادآماده میکردم هم گنبدی میشد الان هم همسرم هردفعه بدون هماهنگی پودرکیک میخره