2777
2789
عنوان

D_1 کنکور

155 بازدید | 10 پست

امروز روز اوله که جدی شروع میکنم برای کنکور

تصمیم دارم توی 90 روز شیمی و زیستم رو از صفر به صد برسونم

ساعت مطالعه 7 ساعت

تست زیست فصل دو دهم 120 تست

تست شیمی فصل یک دهم 50 تست

تست ریاضی مثلثات 40 تست

تازه امروز 3 قسمت سریال دیدم، یک ساعتم اینجا چرخیدم

هدف فردا 9 ساعت

قلبی ❤️ که شکستی 💔 خونت 🏡 بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت حداقل استارتشو زدی

چیزی که باید بدونید اینه که واقعا عقاید کسی برای کسی محترم نیست و هیچکس مجبور نیست سکوت کنه دربرابر هر عقاید غیر محترمی بلکه اون چیزی که قابل احترام هست شخصیت و هویت ادماست پس لطفا با این توجیه مسخره خودتونو متقاعد نکنید که عقاید و تفکر شما در امانه  i bet your jaw drop if you ever see me bitch😮‍💨🚶🏻‍♂️

آفرین عالیه فقط سعی کن سریال نبینی چون ذهن رو درگیر میکنه سینمایی بهتره چون بعد دو ساعت دیگه داستان تموم میشه و درگیری نداره

شیشه نزدیک تر از سنگ ندارد خویشی هر شکستی که به هر کس برسد از خویش است ...دردمند و محتاج دعا
آفرین عالیه فقط سعی کن سریال نبینی چون ذهن رو درگیر میکنه سینمایی بهتره چون بعد دو ساعت دیگه داستان ...

من خیلی سریال دیدم این چند سال، برای همین باید ذره ذره کمش کنم، روزی بود که با وجود مدرسه من 8 ساعت سریال میدیدم

الان دارم سریالی مورد علاقم که قبلا چند بار دیدم رو میبینم که وسوسه نشم سریال جدید ببینم

قلبی ❤️ که شکستی 💔 خونت 🏡 بود